Ρίχνει… φως στο επίμαχο θέμα, σε τηλεοπτική συνέντευξή της

Δεν ξέρουμε αν η συγκεκριμένη πρώην παίκτρια του «Greece’s Next Top Model» πρόκειται τελικά να κάνει καριέρα ή όχι. Το μέλλον θα δείξει. Αυτό, όμως που γνωρίζουμε σίγουρα, είναι ότι έχει ήδη καταφέρει να ασχολούνται όλο και συχνότερα μαζί της, όπως συνέβη με το νεαρό μοντέλο, Ειρήνη Στεριανού και το… φλέγον θέμα του περιβόητου βίντεο, το οποίο βγήκε εδώ και κάποιους μήνες στη δημοσιότητα, και στο οποίο η ίδια εμφανίζεται να χορεύει σε μπαρ της Μυκόνου και να… λούζεται στη σαμπάνια(!).

Σε αυτό ακριβώς το θέμα αναφέρθηκε και στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα Μεσάνυχτα», όπου βρέθηκε ως προσκεκλημένη, ρίχνοντας με το δικό της τρόπο… φως στην παραπάνω υπόθεση.

«Δεν αφήνω τον εαυτό μου να στεναχωρηθεί γιατί ξέρω ποια είμαι. Δεν αφήνω τον εαυτό μου να στενοχωρηθεί. Τα χιουμοριστικά που κάνει ο κ. Μουτσινάς, χαίρομαι και γελάω με αυτά. Οι δημοσιογράφοι που γράφουν άρθρα κακοπροαίρετα, αυτό δεν μου αρέσει, αλλά δεν αφήνω τον εαυτό μου να λυγίσει. Αυτό με τις σαμπάνιες, είχα δει σε τίτλο να γράφει “το αμαρτωλό παρελθόν της Ειρήνης που την καίει”. Και με παρουσίασαν σαν βίζιτα, ενώ ήμουν με το αγόρι μου. Δεν ήξερα πως ήταν η κάμερα εκεί. Είμαι αυθόρμητη», υποστήριξε η Ειρήνη Στεριανού επιθυμώντας να βάλει μια τελεία σε όλη την… παραφιλολογία.

Την έβαλε; Θα δείξει…

\