ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

Τι ποιο σωστό και ωραίο από την πρόταση Β. Τσολακίδη προς τον Γ. Τσιτιρίδη μέσα στον πολιτικό χειμαδιό που ζει ο τόπος;

Είπε λοιπόν ο Βασίλης, επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Αβδήρων στον Γιώργο. «Έλα να τα βρούμε να βγάλουμε πρόεδρο στην ΔΕΥΑ πρόσωπο κοινής αποδοχής».

Μία πρόταση πολύ τέλεια για τα πολιτικά χρονικά.

Να μην ήταν και προεκλογική περίοδος.

 

ΜΠΙΡΟΛ: ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Από Δήμαρχος, Δημοτικός Σύμβουλος, Περιφερειακός σύμβουλος και τώρα υποψήφιος Δήμαρχος.

Γενικός όπου κάτσει η μπίλια.

Εδώ θα μου πείτε ό Σύριζα που ξεκίνησε με ροζ δημοκρατία, μετατράπηκε σε μαύρο του φασισμού και σκοταδισμού και όπου να’ ναι πάει για πράσινο της κεντροαριστεράς για να του βγει και πάλι η εξουσία.

Ο Μπιρόλ θα σταματούσε.

Τσίπρας και Μπιρόλ αυτοί και αν έχουν κομματική ιδεολογία και αρχές.

 

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΑ 15ΧΡΟΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ

Κάποιοι καθηγητές συγκεκριμένων σχολείων της Ξάνθης,  προκειμένου να παραμείνουν στις παρυφές της Εξουσίας του ΣΥΡΙΖΑ μπας και γλύψουν κανένα κόκκαλο από την γυαλάδα της, δεν δίστασαν να χαρακτηρίσουν τους 15χρονους μαθητές φασίστες επειδή διαμαρτυρήθηκαν για την προδοσία από τους κυβερνόντες, στο θέμα της παράδοσης του ονόματος της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, και τους απείλησαν πώς αν ξανασυμμετάσχουν σε πορεία διαμαρτυρίας κατά της Κυβέρνησης που ξεπούλησε την ιστορία της Μακεδονίας,  θα είναι βαρύς ο πέλεκυς της αποβολής από το σχολείο.

Αυτό θυμίζει λίγο τα Ελληνόπουλα της Κύπρου που έδωσαν ακόμη και την ζωή τους τον καιρό που οι κατακτητές Άγγλοι τα έπνιγαν στο αίμα όταν έκαναν πορείες και ζητούσαν την απελευθέρωση της Χώρας τους.

Ακριβώς το ίδιο κάνουν και τα Ελληνόπουλα της Ξάνθης διαμαρτυρόμενα κατά της   Συριζαϊκής κατοχής. Διαμαρτύρονται απέναντι σε Ανθέλληνες πατριδοκάπηλους και φασίστες.

Ελπίζουμε μόνο να μην τα κρεμάσουν τα παιδιά για να φοβηθούν τα υπόλοιπα. Έχω ικανούς κάποιους «δασκάλους» να το κάνουν για να απολαμβάνουν την «δημοκρατική ασυλία» του ΣΥΡΙΖΑ.

Αίσχος το λιγότερο.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΗΜΑ ΠΟΥ … «μιλάει» (;)

Ναι μην σας φαίνεται περίεργο. ΤΟ MY KOSMIMA στην Ξάνθη πρωτοπορεί και στέλνει το ηχητικό σας μήνυμα χαραγμένο πάνω στο δαχτυλίδι που θα στείλετε στον ή στην αγαπημένη σας.

Δεν το πιστεύετε;

Μία βόλτα στο MY KOSMIMA στην 28ης Οκτωβρίου 48 στην Ξάνθη θα σας πείσει.

 

Η ΝΟΔΕ Ξάνθης κόβει την πίτα της και η στήριξη από τον στυλοβάτη της ΝΔ στην Ξάνθη

 

Το Σάββατο το βράδυ στο Ζήτα Παλλάς παρουσία και του Κεφαλογιάννη, θα κοπεί η πίτα της ΝΔ.

Πότε θα δοθεί η στήριξη στους υποψηφίους δημάρχους του νομού από τον στυλοβάτη της ΝΔ στην Ξάνθη;

Στενός του συνεργάτης μας είπε ότι δεν προτίθεται να δώσει καμία στήριξη σε κανέναν υποψήφιο δήμαρχο.

Βέβαια ο στυλοβάτης της ΝΔ δεν έχει και άδικο.  Ο ίδιος έβγαλε τρείς δημάρχους στον νομό και οι τρείς δεν στήριξαν την δικιά του υποψηφιότητα. Γιατί να το κάνει;