Η Ιερά Μητρόπολης Ξάνθης και Περιθεωρίου με ανακοίνωση της παρουσιάζει το πρόγραμμα για την γιορτή στην μνήμη των Αγίων Τριών Ιεραρχών

Προς

Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Ενταύθα

 

Κύριε Διευθυντά,

Δια της παρούσης γνωρίζομεν Υμίν ότι επί τη εορτή και μνήμη των Αγίων Τριών Ιεραρχών των και προστατών της Ελληνικής Παιδείας, η Ιερά Μητρόπολις Ξάνθης και Περιθεωρίου διοργανώνει προς τιμήν των Εκπαιδευτικών τας κάτωθι εκδηλώσεις:

 

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

ΩΡΑ 07:00-10:30: Αρχιερατική Θεία Λειτουργία εις τον Ιερόν Καθεδρικόν  Ναόν της Του Θεού Σοφίας Ξάνθης.  Μνημόσυνον των Διδασκάλων και Ευεργετών της Παιδείας του Γένους ημών.

Δεξίωσις εις την Λέσχην Αξιωματικών Φρουράς Ξάνθης μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας.

 

ΩΡΑ 18:00: Εορταστική εκδήλωσις εις το Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Καθεδρικού Ναού της Του Θεού Σοφίας. Την εόρτιο ομιλία θα εκφωνήσει η Θεολόγος κα Δήμητρα Αγιαννίτου Καθηγήτρια του 3ου Λυκείου Ξάνθης με θέμα: “Τα μεγάλα κοινωνικά προβλήματα κατά τους τρεις Ιεράρχες και η εποχή μας“.  Η Χορωδία της Εκκλησιαστικής μας Σχολής θα αποδώσει Ύμνους από την Ιερή Ακολουθία των Αγίων Τριών Ιεραρχών υπό τη Διεύθυνση του Καθηγητού Βυζαντινής Μουσικής κ. Ιωάννη Κατσούλη.

 

Μετ  εὐχῶν και τιμής

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

Ο ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΕΩΡΙΟΥ

ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ