Ειλικρινά δεν γνωρίζουμε αν ο Γ. Χατζηθεοδώρου που με κομματικό και «πραξικοπηματικό» (;) τρόπο ανέλαβε τα ηνία της δημοτικής παράταξης «Πολίτες για την Ξάνθη» από τον Νίκο Ανταμπούφη βλέποντας αυτές τις φωτογραφίες, πιθανών να σκεφτεί να τον διαγράψει, λησμονώντας προφανώς ότι  επί σειρά ετών και κάτω από αντίξοες πολιτικές συνθήκες, ο Ν. Ανταμπούφης,  κράτησε όρθια την παράταξη.

Σαφώς και οι συνθήκες ευνοούν τον Γ. Χατζηθεοδώρου να φέρει ένα καλλίτερο πολιτικό αποτέλεσμα από τον Νίκο Ανταμπούφη που πάλευε μόνος απέναντι σε πολιτικά, τοπικά «θηρία».

Αυτό σίγουρα, δεν σημαίνει ότι είναι καλλίτερος του Ανατμπούφη στηριζόμενος από τον κομματικό μηχανισμό του ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά τους μειονοτικούς ψήφους του Ζειμπέκ κάτι που σίγουρα ο Ν. Ανταμπούφης σε όλη την πορεία δεν είχε.

Στο δια ταύτα. Ο ίδιος μαθαίνουμε ότι ανέφερε στον περίγυρο μετά από σχετικό  σχόλιο. «Ήμουν και είμαι της λογικής ότι ο πολιτικός θα πρέπει μετά από 2 το πολύ τρείς τετραετίες να απομακρύνεται από το σκηνικό για να έρθουν νέοι να προσπαθήσουν και να φέρουν μία καλλίτερη μέρα για τον τόπο».

Όταν τον ρώτησε η ομήγυρης αν φοβάτε την διαγραφή από τον Χατζηθεοδώρου η απάντηση όπως ήταν φυσικό δόθηκε άμεσα. «Ακόμη δεν είπα την τελευταία μου κουβέντα».

Ακόμη και με τον συνδυασμό του Μ. Τσέπελη; Φέρετε να ρωτήθηκε. Απλά δεν απάντησε.

Αυτά μας μεταφέρθηκαν και αυτά γράφουμε. Εμείς παραθέτουμε τις φωτογραφίες.

Δεν γνωρίζουμε αν λένε κάτι, όμως σίγουρα αφήνουν ίχνη.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ