Δυστυχώς για μία ακόμη φορά οι πολιτικοί ταγοί της Περιφέρειας αλλάζουν συμπεριφορές όταν αλλάζουν οι πολιτικές τους βλέψεις.

Από τον καιρό που ο κ. Χατζηγγενέ παίζει σε δύο ταμπλό, δηλαδή ακόλουθος του κ. Τοψίδη και πιθανώς υποψήφιος εκ νέου βουλευτής με την ΝΔ, ασκεί δριμεία αντιπολίτευση στην μέχρι τώρα παράταξη που συμμετείχε.

Αυτή την φορά στοχοποιεί την πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κυρία Δημούδη κατηγορώντας την ότι με την συμπεριφορά της μέσα στο Περιφερειακό συμβούλιο θύμισε άλλες εποχές, εννοώντας προφανώς, εποχές ολοκληρωτισμού σαν αυτές που ζει η Χώρα μας σήμερα με κυβέρνηση Τσίπρα.

Σύμφωνα λοιπόν με ανακοίνωση του κ. Χατζηγγενέ Ιρφάν η κα Δημούδη, δεν του επέτρεψε να καταθέσει την άποψη και πρόταση του η οποία σύμφωνα με την ανακοίνωση του έχει μία σοβαρότητα και σαφώς θα πρέπει να εξετασθεί από τους υπεύθυνους του δασαρχείου.

Ο κ. Χατζηγγενέ, σύμφωνα πάντοτε με την ανακοίνωση του, ήθελε να προτείνει τα καυσόξυλα να μοιράζονται στους δικαιούχους των μειονεκτικών περιοχών το καλοκαίρι προκειμένου να είναι στεγνά τον χειμώνα. Όμως πληροφορίες μας λένε – δεν παρακολουθήσαμε την συνεδρίαση- ότι ο κ. Χατζηγγενέ με άκρως αντιπολιτευτική διάθεση πήρε τον λόγο μόνος του και αυτό εκνεύρισε την πρόεδρο.

Όπως θα διαβάσετε και στην δημόσια ανακοίνωση του, είναι εμφανέστατη η αντιπολιτευτική διάθεση προς την πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου αλλά και τον ίδιο Χ. Μέτιο.

ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Α.Μ.Θ.

Απαράδεκτη η στάση της προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου εχθές, όταν επιχείρησα να απευθύνω μια ερώτηση στον αρμόδιο εκπρόσωπο του Δασαρχείου Ξάνθης, σχετική με το θέμα των καυσοξυλων, τα οποία δίδονται λανθασμένα τους χειμερινούς μήνες και όχι την καλοκαιρινή περίοδο ώστε οι κάτοικοι να προμηθεύονται ξερά ξύλα κατάλληλα για καύση. Η κυρία πρόεδρος με διέκοψε μη αφήνοντάς με να ολοκληρώσω, καταπατώντας τους κανονισμούς στερώντας μου το δικαίωμα να μιλήσω, να εκφράσω τις ανησυχίες μου και να θέσω εν γένει τα ερωτήματά μου.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο συγκροτείται, για να εισηγούνται θέματα από τους αρμοδίους, για να θέτονται ερωτήματα από τους Περιφερειακούς Συμβούλους και αυτά να απαντώνται φυσικά, για την καλύτερη αντιμετώπιση και επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος δημοκρατικά!

Η πράξη αυτή της κυρίας προέδρου και το γεγονός ότι ο κύριος Περιφερειάρχης τη δεδομένη χρονική στιγμή παρέμεινε σιωπηλός, χωρίς να πάρει καμία θέση επί του θέματος, μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η φωνή  των πολιτών της ασθενούς και μειονεκτικής περιοχής της Ευρώπης δεν ακούγεται και τα προβλήματά της μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα.

              

 

                 ΧΑΤΖΗΓΚΕΝΕ ΙΡΦΑΝ

                              ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΜΘ