ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΆΝΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ

Ελένη Χατζηγεωργιου: Ευχαριστούμε για τους “τουρίστες” που φέρατε στην περιοχή μας

Η πρόεδρος του Συλλόγου Κυπρίων της Ξάνθης κυρία Ελένη Χατζηγεωργίου, βρέθηκε με απόγνωση, θυμό, οργή και πόνο, μπροστά στο λεηλατημένο από κλέφτες σπίτι της στην θαλάσσια περιοχή των Αβδήρων.

Σύμφωνα με ανάρτηση της σε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, κοινώνησε το γεγονός σε μία προσπάθεια να κεντρίσει το φιλότιμο και την υπευθυνότητα των… υπευθύνων για την ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας των πολιτών.

Η κυρία Χατζηγεωργίου, ένα ζωντανό κύτταρο του νομού Ξάνθης, εκφράζει την αηδία και το αποτροπιασμό της, καλώντας την Περιφέρεια και τον πολιτικό κόσμο που κατοικοεδρεύει στην Αθήνα, επιτέλους, να κάνουν το αυτονόητο. Δηλαδή  να προστατεύσουν τις ζωές και τις περιουσίες των πολιτών. Ποιο συγκεκριμένα η κα Χατζηγεωργίου λέει στην ανάρτηση της.

«Κύριε Περιφερειάρχη να χαιρόμαστε το Βουλγαρικό τουρισμό που κουβαλήσατε στα σπίτια μας. Ξέφραγο αμπέλι όλη η Ελλάδα;

Είναι δυνατό να συμβαίνουν στον τόπο μας όλα αυτά τα πράγματα; Πας στο σπίτι σου δεν έχει σημασία αν είναι παραθεριστική κατοικία και αντικρίζεις αυτή την κατάσταση!!!!!! Οι φωτογραφίες είναι χθεσινές και που; Όχι σε κανένα απομονωμένο σπίτι, αλλά σε σπίτι που είναι ορατό από παντού.

Έδρασαν κυριολεκτικά με την ησυχία τους οι κλέφτες.

Και εσύ κυρία Υπουργέ Δημόσιας Τάξης, να χαίρεσαι τις ομπρέλες σου.

Καταφέρατε να εξαφανίσετε την αστυνομία από τις πόλεις και τα χωριά μας.

Χιλιάδες οι αστυνομικοί για τη δική σας την φύλαξη και ο λαός αφημένος στις ορέξεις του κάθε ξένου και ντόπιου εγκληματία».