*** «Δήμαρχε» από δω, «Δήμαρχε» από κει, «Δήμαρχε» παρά πέρα, γυρνάω το κεφάλι μου και τι να δω, όλος ο κόσμος, μπροστά από τα δικαστήρια να φωνάζει τον Μ. Τσέπελη «Δήμαρχε».

Περισσότερο για δούλεμα μου κάνει παρά για ενθουσιασμό.

*** Γιατί άραγε ο κόσμος φωνάζει από ολόκληρη την Ξάνθη, μόνο στην περιοχή μπροστά από τα δικαστήρια τον Μ. Τσέπελη «δήμαρχε»; Και το λέω αυτό, γιατί σε καμιά άλλη περιοχή της Ξάνθης δεν ακούω τον κόσμο να τον φωνάζει δήμαρχε. Μόνο στο δρόμο μπροστά από τα δικαστήρια. Μυστήριο.

*** Μήπως άραγε στέλνουν κανένα μήνυμα;

*** Πρέπει να ομολογήσω ότι ποιο φανατικό υποστηρικτή από τον Χ. Μούρκα στο πρόσωπο του Μ. Τσέπελη δεν έχω βρει. Εμείς απλά σαν φίλος που είναι, να του θυμίσουμε ότι βγήκε από τους πρώτους που στήριξε τον Χ. Δημαρχόπουλο στις προηγούμενες εκλογές και τώρα ούτε να τον δει ζωγραφιστό. Μη γίνει μία από τα ίδια και με τον Μ. Τσέπελη.

*** Πάμε στον Σ. Ξυνίδη ο οποίος δήλωσε στο ΣΥΡΙΖΟΚΑΝΑΛΟ πρώην ΠΑΣΟΚΑΝΑΛΟ με αρχηγό ΝΔ κάτι για τις Πρέσπες. Ο οποίος Ξυνίδης, δήλωσε στο εν λόγο κανάλι ότι «η συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να ψηφιστεί και θα ψηφιστεί». Απλά να θυμίσουμε στον πρώην υπουργό, ότι ήταν από τους πρωταγωνιστές του Καλλικράτη που έδωσε τους μισούς δήμους της Ξάνθης και Κομοτηνής «δώρο» στην μειονότητα.

Και φαντάζομαι ότι τώρα που μεγάλωσε, γνωρίζει ποιος ελέγχει την μειονότητα.

Για να μην ξεχνιόμαστε.

*** Αξίζει να σταθούμε ότι επίσης το ΣΥΡΙΖΟΚΑΝΑΛΟ, έβγαλε τον Χατζηθεοδώρου, που είναι υποψήφιος δήμαρχος Ξάνθης με τον ΣΥΡΙΖΑ, δήμαρχο και λέει ότι αφού πλέον έλυσε το πρόβλημα της στελέχωσης του συνδυασμού του, κάνει επαφές με φορείς για να είναι έτοιμος, μόλις τελειώσει η τυπική διαδικασία των εκλογών, να λύσει τα προβλήματα τους.

*** Δυστυχώς για την Ελλάδα, η κυβέρνηση από όλο το συλλαλητήριο είδε μόνο τους «φυτευτούς» ακραίους και δεν είδε ότι στις εκλογές όποτε γίνουν, όλοι αυτοί που ήταν στην πλατεία Συντάγματος, δεν θα του δώσουν την ψήφο τους.

*** Βέβαια θα μου πείτε, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει ανάγκη τις ψήφους των πολιτών που αντιδρούν στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, γιατί έχει τις διάφορες συλλογικότητες, έχει τους «πρόσφυγες» που Ελληνοποίησε με το τσουβάλι, έχει ους «αδικημένους» της κοινωνίας που τους στηρίζει οικονομικά, γιατί να δουλέψουν άλλωστε, ανεβάζοντας το χρέος κοντά στα 300  δισεκατομμύρια και φυσικά τις στρατιές των υπαλλήλων του κράτους, που «έμπασε» από το παράθυρο.

*** Εμπεριστατωμένη η απάντηση του δημάρχου Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδη στον Β. Τσολακίδη που του παραθέτει νούμερα για τα έργα που έγιναν και τον καλεί να παρουσιάσει τον συνδυασμό του έναντι του δικού του που είναι έτοιμος να διεκδικήσει ξανά τον δήμο Αβδήρων.

***Ρωτήσαμε τον Β. Τσολακίδη τι λέει για όλα αυτά και η απάντηση του: «Κάποιοι βιάζονται να παρουσιάσουμε τον συνδυασμό μας. Γιατί άραγε; Εμείς θα παρουσιάσουμε τον συνδυασμό μας όταν έρθει η ώρα. Αυτοί γιατί βιάζονται»;

*** «Ότι αγαπώ θα ζει για πάντα». Να μην ξεχάσουμε την Τετάρτη το βράδυ να απολαύσουμε τον Γρηγόρη Βαλτινό και του μουσικού Γυμνασίου Ξάνθης, σε μία υπέροχη μουσική βραδιά στο Δημοτικό Αμφιθέατρο.

*** Αφήσαμε για το τέλος την παρουσίαση του συνδυασμού του Σάββα Μελισσόπουλου στο Ελισσώ που θα γίνει την Τετάρτη το βράδυ