Ο Δ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ- ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΛΥΡΑΤΖΗ- ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ- ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Κέντρου Πολιτισμού, την επίσημη εκδήλωση για την ανάδειξη της βασίλισσας του καρναβαλιού, θα κάνει ο δημοφιλής παρουσιαστής και μουσικοσυνθέτης Δημήτρης Πετρόπουλος, συνυποψήφιος με τον Γιάννη Παπαχρόνη και εδώ είναι που φαίνεται ο καθαρός πολιτικός χαρακτήρας του προέδρου του Κέντρου Πολιτισμού.

Δεν πρέπει να λησμονούμε ότι διανύουμε προεκλογική περίοδο και ο πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού,  ο οποίος απ’ όσο μαθαίνουμε,  προτίθεται να θέσει υποψηφιότητα για την διεκδίκηση του δήμου Ξάνθης.

Ο Π. Λύρατζης,  δεν μπαίνει στην διαδικασία να αποδημήσει πολιτικούς του αντιπάλους όπως είναι ο Δ. Πετρόπουλος μιας και με επίσημη δήλωση του,  θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Γιάννη Παπαχρόνη.

Ο Π. Λύρατζης, πιστός στην δέσμευση του απέναντι στον δήμαρχο Ξάνθης Χ. Δημαρχόπουλο και τους Ξανθιώτες, συνεχίζει να κάνει την δουλειά που του όρισαν μέχρι και το καρναβάλι. Δεσμεύτηκε ότι θα σχεδιάσει και θα ολοκληρώσει το καρναβάλι της Ξάνθης απρόσκοπτα και χωρίς να δημιουργεί πολιτικούς τριγμούς και παρεμβάσεις και αυτό κατά την γνώμη μας τον τιμά ιδιαίτερα.

Ο πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού, Θα μπορούσε να ξεκινήσει τον πολιτικό του αγώνα μέσα από το καρναβάλι, όπως έκαναν οι προκάτοχοί του σκορπώντας αλόγιστα και για προεκλογική προβολή τα χρήματα των ΞανΘιωτών στην προσπάθεια να αναδομήσουν πολιτικούς τους αντιπάλους.

Στην προκειμένη περίπτωση,  θα μπορούσε ίσως να απομακρύνει τον Δ. Πετρόπουλο από τα φώτα της δημοσιότητας και να τοποθετήσει κάποιον άλλον από τον συνδυασμό του, που όπως μαθαίνουμε «στήνει».

Δεν το έκανε και για αυτό του αξίζουν συγχαρητήρια, θυμίζοντας μας, ότι η Ξάνθη δεν θέλει ποια το δικό της καλό να γίνεται λάφυρο στα χέρια των «εαυτούληδων» πολιτικών