Το κολυμβητήριο αργεί και τα  απόνερα της … Υπατίας

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του δήμου, η δεύτερη φάση του διαγωνισμού για το κολυμβητήριο – Αυτού που ο Ι. Καμαρίδης καταγγέλλει την δημοτική αρχή λέγοντας ότι δεν μπαίνουν ακόμη συνεργεία για να… λειτουργήσει –  θα πάει μετά τον Αύγουστο, άρα αυτό δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν επιχείρημα από τον δήμαρχο κατά την προεκλογική περίοδο, και έτσι όπως πάει το πράμα … αργεί να βάλλει νερά στις πισίνες του.

Τώρα βέβαια η αντιπολίτευση και ποιο συγκεκριμένα ο Μ. Φανουράκης αμφισβητεί την αποτελεσματικότητα του δήμου Ξάνθης για την αντιμετώπιση της … Υπατίας και ότι τάχα μου δεν έπρεπε να δοθούν τόσα χρήματα στα … γκρέϊντερ που άνοιξαν του δρόμους για Ισαία.

Εκτιμούμε ότι οι ιδιώτες χειριστές των βαρέων μηχανημάτων ορθώς πληρώνονται και πρέπει να πληρώνονται γιατί δεν είναι μόνο οι ώρες που εργάζεται το εκχιονιστικό μηχάνημα, είναι οι ώρες αναμονής και δέσμευσης χειριστή και μηχανήματος.

Άρα, κακώς η αντιπολίτευση δεν ψήφισε το θέμα της πληρωμής του ιδιώτη χειριστή γκρέϊντερ.

Όχι τίποτε άλλο γιατί ποιος ξέρει πότε θα ξαναχρειαστούμε και δεν ξέρουμε αν θα θέλουν να δουλέψουν με τον δήμο και όπως ο καθένας αντιλαμβάνεται, αν δεν δουλέψουν, θα μας μείνει αμανάτι ο Τηλέμαχος και η Υπατία μέχρι να λειώσουν τα χιόνια.