Παίρνεις μερικά τσογλάνια και τα βαφτίζεις αναρχικούς.

Παίρνεις μία χούφτα πεινασμένους αστυνομικούς.

Παίρνεις κάτι ξεπεσμέ να τσόκαρα και τα κάνεις υπουργούς για να “προστατεύουν” τους πολίτες που συμμετέχουν στο συλλαλητήριο και φυσικά την “δημοκρατία” σου.

Βάζεις τα τσογλάνια που έχεις ονομάσει αναρχικούς και που πιθανών συντηρείς με τα χρήματα των φορολογουμένων και στήνουν «γυφτοκαυγά» με τους πεινασμένους αστυνομικούς που επίσης συντηρείς με μισθό – επίδομα.

Εκείνη την ώρα, το ένα τσόκαρο πήγε για μανικιούρ και το άλλο για να βάλλει υποστυλώματα στα βυζιά του που σέρνονται στο δρόμο και το παίζει γκόμενα.

Οι δε αστυνομικοί, αντί να συλλάβουν τους δήθεν αναρχικούς – μια χούφτα ήταν- πλακώνουν στα δακρυγόνα τους νέους, γέρους γυναίκες και παιδιά – οικογενειάρχες που κατέβηκαν στο Σύνταγμα για να σώσουν την χώρα τους, όχι από κάποιον εξωτερικό εχθρό, αλλά … από την κυβέρνηση τους.

Έτσι διαλύεται ένα συλλαλητήριο ενός λαού, που δεν θέλει να ξεπουλήσει  το όνομα της πατρίδας του, την ιστορία του, την Ελλάδα.

Αφού λοιπόν διέλυσες ένα συλλαλητήριο που σου χαλούσε τα σχέδια, πας αύριο με την συνείδηση σου άδεια, αλλά την τσέπη γεμάτη  και … ψηφίζεις την παράδοση της Χώρας σου.

Να μην ξεχάσεις να συγχαρείς δημόσια τα δύο τσόκαρα που έχεις για υπουργούς υπεύθυνους να προστατεύουν τους πολίτες και την «δημοκρατία» σου.