Γιάννης Μπούτος συνεχίζει να είναι ο «ταπεινός εργάτης της ΝΔ»

Γιάννης Μπούτος: Η ήρεμη, ταπεινή και εργατική πολιτική παρουσία της Ξάνθης

Τελικά όπως δείχνουν τα πράγματα, η ευχή του Περιφερειακού Συμβούλου και μέλος της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Ανάπτυξης της ΑΜΘ Γιάννη Μπούτου  για ενιαίο ψηφοδέλτιο των γαλάζιων στελεχών στην Περιφέρεια, δεν έπιασε τόπο. Παρόλο που επιθυμούσε μία ενιαία κάθοδο της ΝΔ στην Περιφέρεια και τους δήμους της Ξάνθης, σέβεται και εκτιμά τις φιλοδοξίες των συναδέλφων του Περιφερειακών Συμβούλων.

Ο  ίδιος όπως μαθαίνουμε, συνεχίζει ταπεινά και σεμνά, να εργάζεται για την ΝΔ προσπαθώντας να συνενώσει τάσεις που να συγκρατούν όσο γίνεται τον κατακερματισμό του κόμματος στην Περιφέρεια και την Ξάνθη.

Ίσως ο Γιάννης Μπούτος να είναι μία από τις λίγες  ήρεμες και σκεπτόμενες πολιτικές μονάδες της κεντροδεξιάς παράταξης στο νομό Ξάνθης που επιθυμεί διακαώς τα στελέχη του κόμματος στην Περιφέρεια να στηρίξουν – το επιθυμεί ακόμη και σήμερα που άρχισε και ξεκαθαρίζει το τοπίο- ένα ψηφοδέλτιο.

Ο ίδιος, όπως μαθαίνουμε, αν δεν τον εκφράσει ο συνδυασμός που θα φτάσει στο «νήμα», δεν έχει πρόβλημα να πάει στο σπίτι του, παρόλο που δέχεται προτάσεις για να συμμετάσχει σε αυτοδιοικητικό σχήμα σε δήμο της Ξάνθης.

Όποια και αν είναι η απόφαση του Γιάννη Μπούτου, είναι βέβαιο ότι με την στάση του θα εκπροσωπήσει άξια τους Ξανθιώτες που θα τον στηρίξουν με την ψήφο τους.

Αν παρόλα αυτά, δεν συμμετάσχει πουθενά, οι Ξανθιώτες απλά θα χάσουν μία ήρεμη, σεμνή και ταπεινή πολιτική παρουσία.