ΜΕΛΙ – ΥΓΕΙΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ/Παναγιώτης Χοχλιός: «Προτεραιότητα μας η ποιότητα και η αγνότητα των προϊόντων μας»

Πριν από αρκετά χρόνια ξεκίνησαν δοκιμαστικά στην Ξάνθη πατέρας και γιός μία πρωτοποριακή επιχείρηση  με πρόσημο το τρίπτυχο ΜΕΛΙ-ΥΓΕΙΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ, με βάση το μέλι μιας και η οικογένεια είχε μελίσσια και δικό της μέλι.

Αυτό στάθηκε η αφορμή να γεννηθεί μία γκάμα προϊόντων υγείας και ομορφιάς με βάση το μέλι και σε συνδυασμό με  βότανα, φυτικά έλαια, αιθέρια έλαια έδωσαν το καλλίτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αυτό το αποτέλεσμα και η στήριξη του κόσμου, έδωσαν την δύναμη στην οικογένεια να συνεχίσει  να προσθέτει νέα προϊόντα και φυσικά να βάλλει τα δικά της θεμέλια στην Ύδρας 10 στην Ξάνθη και να ακολουθήσει η Κομοτηνή.

Αργότερα, στους δικούς τους χώρους πώλησης, την γκάμα των προϊόντων συμπλήρωσαν μπαχαρικά, υπερτροφές, όσπρια, προϊόντα ζέας, ξηροί καρποί και πολλά άλλα είδη χρήσιμα στην υγεία, την ομορφιά, την κουζίνα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει  ο υπεύθυνος της επιχείρησης Παναγιώτης Χοχλιός,  η εταιρεία διαθέτει δύο καταστήματα πωλήσεων. Ένα στην Ξάνθη Ύδρας 10 και στην Κομοτηνή Ηροδότου 4 καθώς και δικό της εργαστήριο επεξεργασίας ξηρών καρπών.

Η οικογένεια, γνώστες των βοτάνων και παραγωγοί μελιού, συνδυάζουν παρασκευάσματα εγκεκριμένα που δίνουν ευεξία, στηρίζουν την υγεία και φυσικά ενισχύουν την ομορφιά και νοστιμεύουν την κουζίνα.

«Είναι μία προσπάθεια, αναφέρει ο υπεύθυνος της επιχείρησης, Παναγιώτης Χοχλιός, που έχει σε προτεραιότητα τον άνθρωπο που θέλει να πορεύεται με βάση αυτά που η φύση απλόχερα χάρισε και μεγάλωσε γενιές ανθρώπων, εδώ και χιλιάδες χρόνια.

«Αυτό ακριβώς αποφασίσαμε να προσφέρουμε στον κόσμο, αναφέρει ο Παναγιώτης Χοχλιός και η προσπάθεια μας, εστιάζει στο να προμηθεύουμε στους πελάτες – φίλους που βρίσκονται στο πλευρό μας  και προτιμούν τα δικά μας φυσικά και ποιοτικά προϊόντα. Το δικά μας προϊόντα  δίνουν αποτέλεσμα στην ευεξία, υγεία ομορφιά. Κάθε μέρα εμπλουτίζουμε την γκάμα των προϊόντων μας, μελετούμε, και ακούμε τις προτάσεις των επιστημόνων συνεργατών μας. Το τρίπτυχο ΜΕΛΙ – ΥΓΕΙΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ, σημειώνει,  δεν καθιερώθηκε τυχαία από την επιχείρηση μας. Είναι ένα τρίπτυχο που εδραιώθηκε στην επιχείρηση μας με βάση την εμπειρία, την γνώση και την επιστημονική τεκμηρίωση».

Εμείς, να ευχηθούμε στην οικογένεια Χοχλιού καλές δουλειές.