Όσο περνάει ο καιρός και η ανθρωπιστική σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση, βάζει ποιο βαθιά το μαχαίρι στο κόκκαλο του δυστυχεί και “άμυαλου” Έλληνα που ψηφίζει ανθρώπους ανίκανους, συντελώντας έτσι στο θάψιμο του δικού του μέλλοντος και δυστυχώς των παιδιών του,  νέες μορφές εγκλήματος και βίας εμφανίζονται στο προσκήνιο.

Η πολιτεία χωρίς πολιτική βούληση, ανίκανη να ενισχύσει τις αστυνομικές δυνάμεις και να θωρακίσει την δικαιοσύνη, επιτρέπει την αναζωπύρωση της τρομοκρατίας και του δουλεμπορίου.

Η μάστιγα που ακούει στο όνομα αλλοδαποί δουλέμποροι συνεχίζει την δράση της ανενόχλητοι μεταφέροντας κύριος είδε, τι λογής ανθρώπους στην Χώρα μας.

Οι περισσότεροι από τους αλλοδαπούς δουλεμπόρους ήρθαν στην Χώρα μας ως πρόσφυγες. Η Χώρα μας τους περιέθαλψε και αντί για ευχαριστώ δαγκώνουν το χέρι που τους στήριξε στα δύσκολα και εδώ γεννάτε το ερώτημα. Αυτοί οι «δυστυχείς» που αναζήτησαν μία καλλίτερη μοίρα στην Χώρα μας, τελικά ήρθαν σαν κυνηγημένοι ή μήπως ήρθαν για να οργανώσουν το δουλεμπόριο της ελπίδας για χιλιάδες δυστυχούς συνανθρώπους μας;

Το ερώτημα πλέον που μπαίνει είναι  υπάρχει πολιτική βούληση για να ανακοψει το κύμα της παράνομης εισόδου στην Χώρα από δήθεν «πρόσφυγες» και μετέπειτα δουλεμπόρους;

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ