Γιατί δεν λέει το “ναι” ο Σερραίος Λοΐζος

Από την βράβευση του πατέρα Στράτου Σερραίου από τον πρόεδρο του κυνηγετικού Συλλόγου υιό Λοίζο

Μαθαίνουμε ότι σχεδόν όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι Ξάνθης, μίλησαν με τον Σερραίο Λοΐζο και ζήτησαν την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο, τον πολύ πετυχημένο Ξανθιώτη επιχειρηματία,  αλλά,  όλοι έφυγαν χωρίς να πάρουν την θετική του απάντηση.

Το ερώτημα είναι πλέον γιατί ο Σερραίος Λοΐζος, με ένα τεράστιο κοινωνικό εκτόπισμα, μια από τις σοβαρότερες επιχειρήσεις στην Βόρειο Ελλάδα και ένα πολιτικό όνομα, αυτού του πατέρα στην Ξάνθη, δεν δέχεται να πει το ναι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι επειδή η  επιχείρηση το τελευταίο καιρό παρουσιάζει μία θετική εξωστρέφεια, ο ίδιος ο Λοΐζος δεν προτίθεται λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων να ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική,  όμως, κανένας δεν αποκλείει το ενδεχόμενο, στις επόμενες εκλογές να κατεβεί για δήμαρχος και να σαρώσει.

Βέβαια τίποτε δεν είναι δεδομένο με τον επιχειρηματία Σερραίο Λοΐζο, ο οποίος από την μία δίνει πολύ μεγάλη ζωτικότητα στην επιχείρηση του, όμως, το σαράκι της πολιτικής είναι και αυτό μεγάλο. Μην ξεχνάμε ότι ο Σερραίος Λοΐζος είναι ο ποιο πετυχημένος πρόεδρος στον κυνηγετικό σύλλογο Ξάνθης έναν οργανισμό που αν δεν είσαι αποδεκτός δεν μπορείς να επιβιώσεις.