Νέο αυτοδιοικητικό σχήμα στον Τόπειρο, με πρωταγωνιστή επικοινωνίας τον Θ. Λουκμακιά

 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην αντιδήμαρχος του δημάρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου, ο οποίος παραιτήθηκε επειδή δεν μπορούσε να συνεννοηθεί μαζί του, απαρνούμενος τις 4 αντιμισθίες του αντιδημάρχου, δείγμα ήθους, όπου  το ύψους των αντιμισθιών σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μας ξεπερνούσαν τουλάχιστον τις 5000 ευρώ, «καταβαίνει» πλέον στο νέο αυτοδιοικητικό σχήμα που θα διεκδικήσει τον δήμο Τοπείρου απέναντι στον Θωμά Μίχογλου.

Μάλιστα απ’ ότι πληροφορούμεθα, ο Θ. Μίχογλου επειδή το ένα μετά το άλλο τα πρώην στελέχη του, βάζουν πλώρη προς την άλλη παράταξη, η οποία θα ανακοινώσει όπως λένε οι πληροφορίες μας την επίσημη «πρώτη» της κοντά στο δεύτερο 10ήμερο του Ιανουαρίου, και θα έχει υπεύθυνο συντονισμού της παράταξης τον Θ. Λουκμακιά, ο νυν δήμαρχος δεν μπορεί να συμπληρώσει απαρτία στα δημοτικά συμβούλια με αποτέλεσμα να μην μπορεί ο Θ. Μίχογλου, να περάσει σημαντικές για τον τόπο αποφάσεις.

Η ουσία είναι ότι μαζί με τον πρώην αντιδήμαρχο του Θ. Μίχογλου Θανάση Λουκμακιά, που θα συμμετάσχει στο νέο αυτοδιοικητικό σχήμα με επικεφαλής γνωστό αυτοδιοικητικό, θα είναι άλλοι δύο αντιδήμαρχοι του Θωμά Μίχογλου καθώς και πολύ σημαντικά στελέχη από την μειονότητα.

Το ρεζουμέ όλης αυτής της μετακίνησης είναι ότι η νέα δημοτική παράταξη που θα ξεκινήσει σύμφωνα με εκτιμήσεις να εμφανίζεται στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του δήμου Τοπείρου το δεύτερο 10ήμερο του Ιανουρίου, φέρνουν σε πολύ δύσκολη θέση τον νυν δήμαρχο ο οποίος όπως πληροφορούμεθα, στερείτε αξιόλογων προσώπων και στρέφει την προσοχή και ζητά στήριξη από προβεβλημένο θεσμικό στέλεχος της Ξάνθης, ξεχνώντας όμως ότι το συγκεκριμένο θεσμικό πρόσωπο το οποίο τον στήριξε στις προηγούμενες εκλογές, δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αν ο Θ. Μίχογλου ελπίζει σε θαύματα, μάλλον θα απογοητευτεί γιατί αυτά – τα θαύματα – όπως μας λένε οι πληροφορίες μας, άλλαξαν δρομολόγιο και δεν περνούν από τον Τόπειρο.

Βέβαια την τελευταία λέξη έχει η κάλπη.

Κοντός ψαλμός αλληλούια.