Δυστυχώς για τα Άβδηρα, ακόμη ένας ερασιτέχνης πολιτικός, θέλει να σώσει τα Άβδηρα, την στιγμή που δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την αύξηση της τιμής στο τιμολόγιο της ΔΕΥΑ στους παραλιακούς οικισμούς.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Χατζόπουλος που βασίζεται στο μεγάλο σόι, θέλει και αυτός να σώσει τα Άβδηρα και ο λόγος είναι όπως μαθαίνουμε, επειδή τσακώθηκε έντονα με τον δήμαρχο Γ. Τσιτιρίδη, θύμωσε και αποφάσισε για να τον εκδικηθεί, να κατέβει δήμαρχος στην θέση του δημάρχου. 

Ο Ν. Χατζόπουλος, άριστος χρήστης της “ξύλινης” πολιτικής γλώσσας,  σαν πρόεδρος ΔΕΥΑ, δεν είχε εναλλακτική λύση υδροδότησης όταν  οι οικισμοί “κοράκιαζαν” από έλλειψη νερού, δεν είχε εναλλακτική λύση όταν ο πληθυσμός στις παραλίες αυξάνονταν και χρειαζόταν περισσότερο νερό, πρότεινε την λύση της αύξησης της τιμής (αλλά Τσίπρα) για να “συνετίσει” τους κακούς πολίτες γιατί ήθελαν περισσότερο νερό με το αζημίωτο φυσικά.

Είναι ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ που έστειλε υπέρογκους λογαριασμούς νερού σε αγροτικές επιχειρήσεις οι οποίες ήταν κλειστές και μαζί με τον ανίκανο δήμαρχο του, δεν ήταν σε θέση να διαβάσουν ούτε την νομοθεσία για να απαλλάξουν δημότες τους από την θηλιά ενός άδικου τιμολογίου την στιγμή που για δεκαετίες η επιχειρήσεις τους ήταν κλειστές. Βεβαίως υπάρχουν και άλλα στοιχεία  της ερασιτεχνικής αντιμετώπισης των προβλημάτων των Αβδήρων από την πλευρά του μέχρι πρότινος προέδρου της ΔΕΥΑ, ο οποίος αφού εξ αιτίας του ανύπαρκτου δημάρχου του Γ. Τσιτιρίδη, απόλαυσε τα καλά της εξουσίας και του ανταποδίδει τώρα με αχαριστία το “ευχαριστώ”.

Ο Ν. Χατζόπουλος όπως διαβάσαμε σε “δικά” του μέσα ενημέρωσης, “κατεβαίνει” υποψήφιος δήμαρχος Αβδήρων για να σώσει και αυτός τα Άβδηρα, όπως όλοι οι άλλοι δήμαρχοι που πέρασαν μαζί με τον σημερινό και άφησαν πίσω τους στην κυριολεξία ρημαγμένο δήμο που ήτα ευλογία για τον νομό.

Αβδηρίτες ψηφίστε τον.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ

Αγαπητοί συνδημότες, φίλες και φίλοι

    Στις δημοτικές εκλογές του 2014 με τιμήσατε με την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας χαρίζοντάς μου την πρώτη θέση μεταξύ των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του Δήμου  Αβδήρων. Από την πλευρά μου, με την παρουσία μου στα δημοτικά συμβούλια και κυρίως  με την πορεία μου στη θέση του Προέδρου της ΔΕΥΑΑ, νιώθω πως έκανα το καθήκον μου και δικαίωσα την επιλογή σας.

    Στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές θα ζητήσω και πάλι την ψήφο σας αυτήν τη φορά ως   υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων, αναμένοντας την ίδια στήριξη, την ίδια εμπιστοσύνη και προσδοκώντας σε ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

    Στην απόφαση αυτή οδηγήθηκα εξαιτίας των διαφορετικών αντιλήψεων που δυστυχώς αποδείχτηκε ότι έχω με τον επικεφαλής της παρούσας δημοτικής αρχής, την οποία πιστά  και έντιμα υπηρέτησα, μα κυρίως εξαιτίας της δικής σας προσέγγισης και παρότρυνσης να  αναλάβω δράση και να ηγηθώ μιας νέας, ελπιδοφόρας και ανεξάρτητης κίνησης για τον   τόπο μας.

    Η πίστη σας στο πρόσωπό μου με συγκινεί και με οπλίζει με θάρρος και δύναμη για το δύσκολο αγώνα που έχουμε μπροστά μας. Να είστε σίγουροι πως δεν θα σας

    απογοητεύσω. Άλλωστε όπως σύντομα θα διαπιστώσετε, στην προσπάθεια μας θα

    συμμετέχουν άνθρωποι που μοιράζονται την ίδια αγωνία για το Δήμο μας και είναι

    διατιθέμενοι να προσφέρουν και να συνδράμουν τα μέγιστα για τη βελτίωση της ζωής και της καθημερινότητας όλων.

    Ο νέος χρόνος που σύντομα έρχεται θα είναι χρόνος ελπίδας, θα είναι χρόνος αλλαγής.

    Χρόνια πολλά σε όλους.

    Με εκτίμηση,

    Νίκος Χατζόπουλος