Ακόμη δεν έγινε δήμαρχος ο Γ. Χατζηθεοδώρου και άρχισε τους αποκλεισμούς

 

Πως είναι δυνατόν, ο ίδιος άνθρωπος, (Γ. Χατζηθεοδώρου) να βομβαρδίζει την xanthitimes.gr με Δελτία Τύπου που παρουσιάζουν τα ανδραγαθήματα του υπουργού Γιαννακίδη και να αφήνει απέξω την XanthiTimes.gr. στην δήλωση πρόθεσης του να διεκδικήσει τον δήμο της Ξάνθης.

Λέμε στον αυριανό δήμαρχο της Ξάνθης που απέκλεισε την XanthiTimes.gr από την ευτυχία να καταγράψει την επίσημη δήλωση του για την διεκδίκηση του δήμου Ξάνθης, ότι μας είναι αδιάφορο τι θα κάνει σαν κομματική οντότητα του ΣΥΡΙΖΑ.

Όμως δείχνει το λιγότερο πολιτικά ά-πρεπο, πριν ακόμη ανεβεί στον δημαρχιακό θώκο να κάνει αποκλεισμούς σε μέσα ενημέρωσης. Θα πρέπει να κατανοήσει ότι δεν θα είναι ένας «δημοκρατικός» δήμαρχος μόνο των Ξανθιωτών που θα τον ψηφίσουν.

Άλλωστε σαν γραμματέας της Ν.Ε. Ξάνθης, κατάφερνε μια χαρά να σπείρει των διαχωρισμό σε «προοδευτικούς» Ξανθιώτες και φασίστες.

Λυπούμαστε που ο αυριανός δήμαρχος της πόλης, χωρίς ακόμη να γίνει δήμαρχος, κάνει από τώρα τους αποκλεισμούς σε αυτούς που του ασκούσαν κριτική σαν κομματικό στέλεχος μιας, για πρώτη φορά αριστερής κυβέρνησης. Ξέρουμε ότι δεν αντέχει την κριτική και απαντά με «πολιτικές αρλούμπες».

Ελπίζουμε να μην διοικήσει τον δήμο, όπως έκανε η κυβέρνηση του την Χώρα και την ρήμαξε.

Ελπίζουμε αν γίνει δήμαρχος, να μην πειράξει τα ιερά και όσια της Ξάνθης όπως έκανε η κυβέρνηση του γιατί οι δηλώσεις του εκεί παραπέμπουν.

Ελπίζουμε από εδώ και πέρα, ως γραμματέας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης να μην μας ξαναστείλει Δελτίο Τύπου με τα κατορθώματα του υπουργού του.