Στην Ξάνθη αποδεικνύεται περίτρανα πώς συνεργάτες των κατακτητών και τοκογλύφων της τσέπης και της συνείδησης των Ξανθιωτών, εκτός από την κυβέρνηση, είναι και τα στελέχη  συγκεκριμένης τράπεζας.

Μετά την ταλαιπωρία της Παρασκευής που υπέστημεν μαζί με δεκάδες συμπολίτες μας, βγάζουμε το συμπέρασμα ότι το προσωπικό και η διεύθυνση της συγκεκριμένης τράπεζας, πρέπει να είναι συγγενείς των ποιο διεστραμμένων ανθρώπων του κόσμου.

Από την ώρα που άνοιξε τράπεζα, τουλάχιστον 150 “πελάτες”- υποτακτικοί του συστήματος, μπήκαν για να εξυπηρετηθούν το πρωί της Παρασκευής.

Δυστυχώς όμως, οι ανώμαλοι – διεστραμμένοι υπεύθυνοι της συγκεκριμένης τράπεζας, η οποία πριν πουληθεί στο “ιδιωτικό” τομέα, επί σειρά ετών “εκπροσωπούσε” – ρουφούσε το αίμα συγκεκριμένης κατηγορίας επαγγελματιών καταστρέφοντας τους, αφού με τα πανωτόκια που επέβαλε, χιλιάδες συμπολίτες μας έχασαν τις περιουσίες τους.

Αυτή λοιπόν οι συγκεκριμένη τράπεζα, το πρωί της Παρασκευής, ενώ υπήρχαν μέσα περίπου 150 με 200 άνθρωποι από τις 8 το πρωί μέχρι τις 11, το γκισέ εξυπηρετήθηκαν μόλις 7 άτομα και το ένα μηχάνημα αυτόματων πληρωμών, είχε την ένδειξη “εκτός λειτουργίας”.

Αντιλαμβάνεται κανείς  την αγανάκτηση των πολιτών που είναι έρμαιο των ανώμαλων, διεστραμμένων επιθυμιών των στελεχών της συγκεκριμένης τράπεζας – διαφορετικά δεν μπορεί να χαρακτιριστεί – κάποιος υπεύθυνος εξυπηρέτησης πολιτών που βλέπει εκατοντάδες πολίτες να αγανακτούν, να βρίζουν και να αηδιάζουν από την συμπεριφορά των στελεχών της τράπεζας και τα ίδια τα στελέχη να σφυρίζουν αδιάφορα.

Αν η διεύθυνση της τράπεζας ήταν οπουδήποτε αλλού υπάλληλος, το αφεντικό θα τον είχε κρεμάσει ανάποδα.

Τέλος, αφού οι πολίτες – πελάτες της τράπεζας άρχισαν να γκρινιάζουν, η εξυπηρέτηση στα γκισέ δεν έλεγε να ξεκολλήσει από το νούμερο 7, ήρθε μία γκεμπελίσκος, με ύφος 7 καρδιναλίων υπάλληλος και ω του θαύματος, πάτησε ένα κουμπί και το δεύτερο μηχανάκι αυτόματων πληρωμών που διαθέτει η συγκεκριμένη τράπεζα δυνάστης, λειτούργησε, αυξάνοντας τον αριθμό εξυπηρέτησης των πολιτών.

Να πάμε στο ζουμί της ιστορίας.

Πώς μπορεί κάποιος να χαρακτηρίσει την συγκεκριμένη τράπεζα – νταβατζή -όταν έχει έναν γκισέ όπου οι υπάλληλοι απλά και αδιάφορα δεν εξυπηρετούν τους πελάτες,  προβάλλοντας έτσι την διεστραμμένη τους πρόθεση στο να ταλαιπωρούν εσκεμμένα τους πολίτες και ίσως, με μία δόση ψυχικής ανωμαλίας, να το ευχαριστιούνται κιόλας.

Πώς θα χαρακτήριζε κάποιος έναν διευθυντή ή μία διευθύντρια, όταν βλέπει ότι  μπροστά στα δύο μηχανάκια αυτόματης πληρωμής υπάρχουν  δεκάδες αγανακτισμένοι  συμπολίτες που  ταλαιπωρούνται, και γκρινιάζουν  και αυτός – η να σφυρίζει αδιάφορα – για να μην χρησιμοποιηθεί άλλη έκφραση και κρατά το ένα κλειδωμένο για το κέφι του – της.

Γιατί μετά από ώρες ταλαιπωρίας  των πολιτών και προφανώς  αφού ικανοποιήθηκε η διεστραμμένη του – της προσωπικότητα, με ένα πάτημα ενός κουμπιού, το μηχάνημα τέθηκε σε λειτουργία και εξυπηρετήθηκε κάπως συντομότερα ο κόσμος;

ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΙΆ ΜΕ ΜΙΑ ΦΑΣΙΣΤΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ,  ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ  ΑΠΟΣΤΟΛΗ  ΝΑ   ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΞΑΝΘΙΩΤΩΝ.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ  ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΣΑΣ