Το πήρε πάνω του ο Δημαρχόπουλος;

Όπως δείχνουν τα πράγματα, την επικοινωνιακή πολιτική της διοικούσας παράταξης στον δήμο Ξάνθης, την πήρε προσωπικά επάνω του ο δήμαρχος Χ. Δημαρχόπουλος.

Μια επικοινωνιακή πολιτική που αρκετές φορές προκαλεί θυμηδία γιατί όταν για πράγματα καθημερινά, όπως π.χ. η αλλαγή των κάδων απορριμμάτων αποστέλλετε Δελτίο Τύπου και φιλοξενεί δηλώσεις του αρμόδιου αντιδημάρχου, αν μη τι άλλο, εμπαίζει την νοημοσύνη των ψηφοφόρων και εξηγούμαστε.

Πρώτον να υποθέσουμε ότι επί τέσσερα χρόνια δεν χάλασε κανένας κάδος απορριμμάτων;

Δεύτερον επί τέσσερα χρόνια, να υποθέσουμε ότι δεν αντικαταστάθηκε κανένας κάδος απορριμμάτων και παρέμεινε χαλασμένος στους δρόμους;

Τρίτον επειδή δεν έχουμε πληροφόρηση, για τους κάδους που «ταξίδεψαν» κατά Δροσερό μεριά, επέστρεψαν στην θέση τους ή αντικαταστάθηκαν και αυτοί με καινούριους που «έλειπαν», διότι «κοσμούσαν» τις αυλές των σπιτιών των ψηφοφόρων του κ. Φερντούν;

Τέλος, αξίζει να επισημάνουμε και να πούμε σε όλους τους εν δυνάμει δημάρχους αυτής της πόλης πώς εδώ και τέσσερα χρόνια η δημοτική αρχή ότι έκανε, έκανε και θα κριθεί στις κάλπες.

Οι τωρινές προσπάθειες της δημοτικής αρχής είναι πασπαλίσματα – όπως η δρομολόγηση του κολυμβητηρίου – περισσότερο προκαλούν τους ψηφοφόρους παρά τους ενημερώνουν και τους κάνουν να δουν με θετικό μάτι αυτό που παρουσιάζεται.

Επίσης θα πρέπει να πούμε στους εν δυνάμει δημάρχους ότι οι κάτοικοι και ψηφοφόροι της Ξάνθης, εκτός από μία υπολογίσιμη μερίδα πολιτών, ξέρουν όλοι σε ποιους αναφερόμαστε, δεν τρώει σανό και χαμογελούν στην προσπάθεια του δημάρχου να κοινωνήσει το έργο του και φυσικά αντιμετωπίζουν με σκεπτικισμό την προσπάθεια των εν δυνάμει δημάρχων οι οποίοι απλά θέλουν να γίνουν «βεζίρηδες στην θέση του βεζίρη»

Θα πρέπει λοιπόν οι εν δυνάμει δήμαρχοι να μας πουν τι θα κάνουν από εδώ και πέρα για να καλυτερέψουν την καθημερινότητα των Ξανθιωτών και όχι γιατί απλά θέλουν να γίνουν δήμαρχοι στην θέση του δημάρχου.