ΣΑΚΗΣ ΚΡΙΤΣΙΝΗΣ

Καμία αντίδραση από την πλευρά Τσιτιρίδη στην πολύ καλή εμφάνιση του Σάκη Κριτσίνη αλλά ούτε και από τον Βασίλη Τσολακίδη που μαθαίνουμε ότι θα διεκδικήσει εκ νέου την διοίκηση του δήμου.

Α.Σ. TAEKWONDO «ΟΡΕΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ»  

Σαφώς και δεν είναι τυχαίο που ο Α.Σ. TAEKWONDO «ΟΡΕΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ» Φέρνει αυτές τις πανευρωπαϊκές πρωτιές στην Ξάνθη. Και δεν είναι τυχαίο γιατί ο προπονητής Ανδρέας Χριστίδης κατάφερε με την επιμονή του και την προπόνηση να πείσει τους μαθητές του για την αποστολή του Συλλόγου που είναι πρώτα σωστοί άνθρωποι στην κοινωνία και μετά ο πρωταθλητισμός. Η ουσία είναι ότι ο Ανδρέας Χριστίδης λόγω της μεγάλης του εμπειρίας είναι σε θέση να ξεχωρίσει μέσα από το σύνολο των μαθητών του ποιος ή ποια μπορεί και θέλει να κάνει πρωταθλητισμό και μέχρι στιγμής δεν έπεσε έξω.

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ  ΜΕΣΤΗΣ

Πριν είναι αργά. Όλοι στο κάλεσμα των Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ ΑΜΘ, γιατί είναι καιρός οι Θρακιώτες να υψώσουν την φωνή τους απέναντι σε πολιτικούς που εξυπηρετούν συμφέροντα σε βάρος τους. Αυτοί έτσι και τους αφήσουμε ήσυχους, είναι σε θέση να βάλλουν διόδια ανά 25 χιλιόμετρα. Είναι καιρός οι πολίτες να διεκδικήσουν το δικαίωμα τους στην ζωή.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑ ΝΕΟΣ ΆΦΗΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΤΟΥ ΠΝΟΗ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ

Δυστυχώς για την Ξάνθη άλλος ένας 17χρονος θυσιάστηκε στον Μολώχ της Ασφάλτου. Δυστυχώς η Ξάνθη τα τελευταία χρόνια αποχαιρετάει πολλούς νέους. Τι μπορεί να γίνει για να αλλάξει το σκηνικό; Φταίει η παιδεία, φταίνε η δρόμοι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω κρίσης οι πολίτες;

Πάντως κάτι φταίει και οι αρμόδιοι στην Αθήνα θα πρέπει να ασχοληθούν σοβαρά με τα προβλήματα που ταλανίζουν την κοινωνία.

ΔΕΚΑΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

Τελικά είναι γλυκιά η εξουσία. Τόσο γλυκιά που σε κάνει να ξεπουλάς αρχές, πιστεύω και ιδανικά. Τουλάχιστον όλα τα παραπάνω έπιασαν καλή τιμή; ή ο Τέρενς απλά πήγε για την δόξα;

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

Η Λέσχη σήμερα μπαίνει στην εκλογική διαδικασία αναζητώντας νέο όνομα που θα πάρει τα ηνία και θα της δώσει την ταχύτητα που της αρμόζει. Θα πρέπει να συγχαρούμε τον μέχρι τώρα πρόεδρο Γιάννη Ζεζελίδη και φυσικά τον Α. Καρκάνη που είναι η ψυχή της Λέσχης.

Ο Α. ΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τους βουλευτές και τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ΞΑΝΘΗΣ οι οποίοι αντί να προσπαθούν για να στηρίξουν την αδικημένη από την Αθήνα Ξάνθη, ξεσπάνε στον Α. Κοντό. Ρε παιδιά, κάντε κάτι για τον τόπο μας και αφήστε τι έκαναν οι άλλοι. Βέβαια από μια μεριά τους δίνω δίκιο. Δεν έχουν να δώσουν κάτι στον νομό και ασχολούνται με «αλλότρια», όπως λέγαμε παλιά στον Στρατό.