Η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην έδρα της ΑΕΛ μην έχοντας άλλα περιθώρια για απώλειες. Πώς θα καλύψει τα κενά στο κέντρο με Μάνταλο και Άλεφ ο Ουζουνίδης. 

Τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα θέλει η ΑΕΚ, προκειμένου να αρχίσει να αφήνει οριστικά πίσω της την κρίση που άφησε ο καταστροφικός Νοέμβριος. Μπορεί οποιοδήποτε σερί να μην αρκεί για να καλυφθεί το χαμένο έδαφος, ωστόσο η νίκη σήμερα (17:15, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sportfm.gr) είναι αναγκαία επί της ΑΕΛ στην AEL FC Arena. Ήδη η διαφορά από την προπορευόμενη τριάδα είναι μεγάλη και οι «κιτρινόμαυροι» δεν θέλουν να χάσουν την επαφή τους με αυτή πριν καν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος.

Το έργο της «Ένωσης» φυσικά δεν είναι εύκολο. Πέραν του ότι η ΑΕΛ είναι ισχυρός αντίπαλος, έχει να αντιμετωπίσει έναν κακό αγωνιστικό χώρο, αλλά και τα δικά της προβλήματα. Πέρα από τους Λαμπρόπουλο, Σιμόες και Μπακασέτα που έχουν τεθεί εκτός ομάδας, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του και τους Άλεφ και Μάνταλο. Ο Βραζιλιάνος δεν έχει ξεπεράσει τη θλάση που υπέστη την περασμένη εβδομάδα, ενώ ο δεύτερος ένιωσε χθες ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό και έμεινε τελευταία στιγμή εκτός αποστολής.