Η Φώφη κάνει αυτό που θα γίνει έτσι κι αλλιώς. Αλβανό υποψήφιο με το κόμμα της

ΕΛΛΑΔΑ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ «ΧΑΙΔΕΥΕΙ» ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ -ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ

 

Αλβανός υποψήφιος με την Φώφη. Πρόλαβε τον Τσίπρα στην στροφή. Όπου να’ ναι θα πάρει και «Μακεδόνα». Γιατί όχι, αφού θα της φέρει ψήφους;

 

Με αφορμή της υποψηφιότητας του Φάτος Μαλάι Αλβανικής καταγωγής με το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ, αποδεικνύεται περίτρανα ότι το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα, χωρίς να εξαιρείτε κανένα κόμμα, ενδιαφέρετε μόνον για τους αριθμούς – ψήφους – αδιαφορώντας από πού έρχονται, πώς έρχονται και γιατί.

Αποδεικνύεται περίτρανα ότι το πολιτικό σύστημα ακόμη και στις αυτοδιοικητικές εκλογές, συμμετέχει στα κοινά, απλά για να αναρριχηθεί   στην εξουσία, αδιαφορώντας πώς βάζοντας μέσα στις δυνάμεις τους μειονοτικούς και τώρα Αλβανόφωνους υποψηφίους, είναι μία μικρογραφία του τι πρόκειται να ακολουθήσει την επόμενη δεκαετία σε μία Χώρα, την Ελλάδα που αλλάζει άρδην ο πληθυσμός. Προφανώς οι Φώφη Γεννηματά και οι όμοιοί της,  λησμονούν ότι κάνουν κακό στα Εθνικά θέματα.

Επί σειρά δεκαετιών οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ – ΝΔ ήταν όμηροι μειονοτικών βουλευτών και οι δημοτικές και περιφερειακές παρατάξεις στην Θράκη, δεν τολμούσαν να κάνουν παρέμβαση στοιχειωδώς στα Εθνικά Θέματα, έστω και με ένα ψήφισμα, χωρίς να έχουν μπροστά τους ένα τοίχος άρνησης από τους μειονοτικούς συμβούλους.

Σήμερα το ΚΙΝΑΛ, με αρχηγό την Φ. Γεννηματά, περιλαμβάνει στις τάξεις της έναν Αλβανόφωνο, λησμονώντας ότι ο Έντι Ράμα σκοτώνει τους Βορειοηπειρώτες και τους κλέβει την περιουσία τους.

Αλήθεια η Φώφη Γεννηματά νοιώθει καλά;

Η Φώφη Γεννηματά ως ηγέτης μερίδας Ελλήνων Πολιτών, θα έχει την συνείδηση της καθαρή; Ή μήπως αυτή και το σινάφι της δεν έχει ανάγκη τους Ελληνικούς ψήφους με δεδομένο ότι οι «Ελληνοποιήσεις» πάνε σύννεφο;

Προφανώς αυτό είναι αδιάφορο αφού ο Φάτος και υποψήφιοι τύπου Φάτος, θα τους φέρει ψήφους.

Και μιας και μιλάμε για Ελληνοποιήσεις, την στιγμή που ο Ελληνικός πληθυσμός συρρικνώνεται, διώκετε, φυλακίζεται για χρέη και με την αθρόα Ελληνοποίηση  παράνομων μεταναστών, σε μία δεκαετία, δεν θα υφίσταται ικανός αριθμός Ελλήνων ψηφοφόρων που να μπορεί να αλλάξει μία κυβέρνηση που «χοντραίνει» το παραμύθι και τις διώξεις κατά του Ελληνισμού. Έχοντας σαν εικόνα την διακυβέρνηση της Χώρας από μία κυβέρνηση τύπου Τσίπρα που απλά σαν εκτελεστικό όργανο αλλάζει τον πληθυσμό της Ελλάδος τάχιστα με παράνομους μετανάστες, αναλογίζεται κανείς όταν θα ψηφίζουν μόνο παράνομοι μετανάστες «Μακεδόνες» και Αλβανοί, τι κυβερνήσεις θα έχει η Ελλάδα σε μία δεκαετία;

Αλλοίμονο στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας όταν θα εκλέγουν κυβερνήτες οι Ελληνοποιημένοι αλλοδαποί. Ο Τσίπρας και οι «συν αυτώ» θα είναι «αρνάκια» μπροστά στις νέες κυβερνήσεις που έρχονται με τις ψήφους των Ελληνοποιημένων αλλοδαπών.

Βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι δεν θα χρειαστεί να αλλάξει η Χώρα πολλές κυβερνήσεις, άλλη μία τετραετία Τσίπρα και ο Ελληνικός Λαός «καθάρισε».  Και μόνο με τον χαρακτηρισμό φασίστα του 70% του Ελληνικού πληθυσμού, είναι υπεραρκετό για να αποκλειστούν από όλα τα πολιτικά, ανθρώπινα, οικονομικά δικαιώματα πλην της ψήφου – ΑΚΟΜΗ-

Κάποιοι θα βιαστούν να χαρακτηρίσουν τον αρθρογράφο φασίστα, ακραίο και εκτός πραγματικότητας. Τους παραπέμπουμε στους αριθμούς και τις εικόνες. Δείτε μόνο την δήλωση του Πρωθυπουργού που λέει ότι θα προστατεύσει με κάθε τρόπο τα δικαιώματα των παράνομων μεταναστών. Ακούσατε να λέει ότι θα προστατεύσει πάση θυσία τα δικαιώματα των Ελλήνων Πολιτών;  Δείτε πόσοι παράνομοι μετανάστες έρχονται στην Ελλάδα και πόσοι Έλληνες φεύγουν. Δείτε ποιοι παίρνουν κοινωνικό μέρισμα και πόσοι Έλληνες πολίτες αποκλείονται.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ