Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

Μπερδεύετε το κουβάρι ή μετά ην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  ξεκαθάρισε το παιγνίδι στην Ξάνθη;

Ίσως κάποιος πει ότι είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας αναφορικά με τις τελικές υποψηφιότητες για τον δήμο Ξάνθης, όμως φαίνεται ξεκάθαρα η ενορχήστρωση του παιγνιδιού.

Σαφώς και κανένας από τους εμπλεκομένους δεν θα βγει να βεβαιώσει ή να αρνηθεί κάτι τέτοιο όμως, κάπως έτσι θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Οι επισκέψεις του υποψηφίου περιφερειάρχη Τοψίδη στο γηροκομείο και η ψήφιση του έργου των LED στο δημοτικό συμβούλιο με τις ψήφους του Μ. Φανουράκη και της παράταξης του, ξεκαθαρίζουν κάπως την εικόνα, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον Χ. Δημαρχόπουλο με πολύ καλές συνεργασίες να διοικήσει τον δήμο μετά τις εκλογές.

Το σκηνικό θα διαμορφωθεί ως εξής. Μ. Φανουράκης και Σάββας Μελισσόπουλος με ένα πολιτικό τέχνασμα που δεν είναι της παρούσης, θα βρεθούν στο πλευρό του Χ. Δημαρχόπουλου.

Επίσης ο Γ. Παπαχρόνης, θα βρεθεί στο πλευρό του Χ. Δημαρχόπουλου.

Ο Μ. Τσέπελης μετά το χονδρό «ψαλίδισμα» και πόλεμο που δέχεται, θα φτάσει δεύτερος και καταϊδρωμένος στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου.

Ο γιατρός Ιπποκράτης Καμαρίδης είναι ο άγνωστος «Χ» στο τελικό αποτέλεσμα. Θα συνεχίσει τον μοναχικό ακηδεμόνευτο δρόμο του, θυμίζοντας στους Ξανθιώτες ότι χρειάζεται η δική του φωνή που λέει αλήθειες ή θα προτιμήσει να στηρίξει ένα πολιτικό «consortium» για να επιτευχθεί η πολυπόθητη ειρηνική διοίκηση στον δήμο Ξάνθης; Άλλωστε, ελέω Κλεισθένη, καμία απόφαση των δημοτικών αρχών δεν θεωρείτε δεδομένη.Με αυτό το σκεπτικό είδη η παράταξη Δημαρχόπουλου με στήριξη και ενορχήστρωση παλιού και πεπειραμένου πολιτικού της Ξάνθης, ετοιμάζεται για την επόμενη μέρα και μέσα στους σχεδιασμούς συμπεριλαμβάνει Μ. Φανουράκη, Σάββα Μελισσόπουλο και Γιάννη Παπαχρόνη.Σε άλλο άρθρο θα πούμε περισσότερα.