Βούτυρο στο ψωμί του Τσίπρα η απόφαση του ΟΗΕ. «Είναι πολλά τα λεφτά … Άρη»;

Η απόφαση του ΟΗΕ, σε ότι αφορά παράνομες μετακινήσεις πολιτών άλλων χωρών προς την Ευρώπη και ποιο συγκεκριμένα στην Ελλάδα – Διότι κακά τα ψέματα οι άλλες χώρες της Ευρώπης βρήκαν τρόπο να προστατεύσουν τα Εθνικά τους σύνορα και μόνο η Ελλάδα, ίσως λόγω ιδεοληψίας δεν το έπραξε- ούτε θα το πράξει μετά και την απόφαση του ΟΗΕ που απλά η απόφαση αυτή του Παγκόσμιου Οργανισμού, λέει, ότι έκανε και κάνει  ο ΣΥΡΙΖΑ και τα τσιράκια του για την παράνομη μετανάστευση τα τελευταία χρόνια.

Στην ουσία ο ΟΗΕ με την απόφαση του νομιμοποίησε την γενοκτονία του Ελληνισμού, αλλάζοντας τον πληθυσμό της Ελλάδος με πληθυσμούς Αφροασιατων πολιτών.

Ήδη με την βούλα του ΣτΕ η λέξη λαθρομετανάστευση καταργήθηκε. Σε λίγο από το «παράνομη μετανάστευση» θα μείνει μόνο η λέξη «μετανάστευση» με την βούλα του ΟΗΕ που στην ουσία καταργεί την λέξη «παράνομη».

Γιατί ο Πρωθυπουργός της Χώρας ο οποίος ορκίστηκε στο Σύνταγμα δίνοντας τον όρκο τιμής ότι θα προστατεύσει τα σύνορα της Χώρας με κάθε κόστος, το έκανε; Γιατί υπέγραψε την θανατική καταδίκη του Ελληνισμού;

Είναι βέβαιο ότι αυτό δεν έγινε για λόγους ιδεοληψίας. Είναι και κάτι άλλο, πολύ μεγαλύτερο και πολύ χειρότερο.

Ίσως είναι… «πολλά τα λεφτά Άρη»; Για ποιους; Σίγουρα όχι για τους Έλληνες πολίτες αυτής της δύσμοιρης χώρας.