Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης φοβάται τον Α. Κοντό; Γιατί τόσο μίσος;

Μετά και τις άναρθρες κραυγές της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης  που δόθηκαν σε απάντηση στον Κ. Ζαγναφέρη, η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης είχε σαν στόχο τον Α. Κοντό που άμεσα παραπέμπει σε έναν γενεσιουργό φόβο και μόνο στο άκουσμα του ονόματος Α. Κοντός. Γιατί άραγε αυτό το μίσος, ίσως θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει κανείς αφού τα στελέχη – όσα έμειναν δηλαδή πλην αυτών που βρίσκονται στην εξουσία ή τις παρυφές της- κανένας άλλος δεν ασχολείται μαζί τους. Προς τι τόσο μίσος κύριοι; Η απάντηση του πρώην Υπουργού Αλέξανδρου Κοντού τα λέει όλα.

Σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με τις επιθέσεις που, σε κάθε ευκαιρία, η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης εκτοξεύει εναντίον του, ο πρώην βουλευτής Ξάνθης και Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αλέξανδρος Κοντός, απάντησε:
«Αλήθεια; Ποια είναι η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης; Ποιος ασχολείται μαζί τους; Για να είμαι ειλικρινής, δεν ασχολούμαι με όσους έχουν ως μοναδικό τρόπο για να κάνουν αισθητή την παρουσία τους το να βγάζουν άναρθρες και εν πολλοίς αστείες κραυγές εναντίον των άλλων. Τόσο εμένα προσωπικά, όσο όμως και τους συμπολίτες μου, απασχολούν σοβαρότερα θέματα».