ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΚΔΟΤΗ

Φίλοι και φίλες επαγγελματίες της Ξάνθης, κλείσαμε αισίως πριν από δύο μήνες ένα χρόνο και το περιοδικό Αγορά… ΖΩ… Ξάνθη βρίσκεται κοντά στον στόχο του.

Στόχος του περιοδικού Αγορά … ΖΩ … Ξάνθη ήταν και είναι η στήριξη των επιχειρήσεων της Ξάνθης με κάθε τρόπο.

Εδώ και καιρό, στηρίζεται με τον «οβολό» σας την προσπάθεια που κάνουμε και σας ευχαριστούμε.

Στον αντίποδα εμείς, μέσα από το περιοδικό που κρατάτε στα χέρια σας με τίτλο Αγορά … ΖΩ… Ξάνθη (δεν είναι τυχαίως ο τίτλος. Και εμείς ζούμε και εργαζόμαστε στην Ξάνθη που αγαπάμε και θέλουμε να βλέπουμε να προκόβει) και την XanthiTimes.gr, προσπαθούμε μέσα από τα άρθρα μας και τα ρεπορτάζ να αναδείξουμε την επιχείρηση σας και την προσπάθεια σας να κρατηθείτε όρθιοι σε πείσμα των κυβερνόντων, που εκτιμούμε ότι, στα θέματα της λειτουργίας της αγοράς, «δεν γνωρίζει η αριστερά τους, τι ποιεί η δεξιά τους».

Θέλαμε και θέλουμε να δώσουμε στους επαγγελματίες της Ξάνθης ένα περιοδικό που να μιλά για αυτούς, να δίνει την εικόνα των επιχειρήσεων τους με σαφήνεια στους εν δυνάμει πελάτες τους.

Θέλουμε επιτέλους οι επαγγελματίες να βρούνε βήμα και εμείς μέσα από τα δικά μας μέσα ενημέρωσης,  δίνουμε βήμα.

Πολλές φορές το καταφέρνουμε. Άλλες όχι και αυτό γιατί οι επαγγελματίες μέσα στον μοναχικό τους δρόμο, έχουν μάθει να μην μιλούν για τις επιχειρήσεις τους. Εκτιμούμαι ότι αυτό, όσο κοστοβόρο σε χρόνο και αν είναι για εμάς, πρέπει να αλλάξει. Πρέπει να μάθει ο κόσμος και οι εν δυνάμει πελάτες των επιχειρηματιών τι ακριβώς κάνει η επιχείρηση τους.

Πρέπει οι επαγγελματίες, οι έμποροι και αυτοί που παρέχουν υπηρεσίες να μιλήσουν και να πουν στους εν δυνάμει πελάτες τους ότι μπορούν να κάνουν πράγματα που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες των πελατών τους.

Αυτός ήταν ο στόχος μας και θα είναι για το 2019. Θέλουμε περισσότερους επαγγελματίες στον χώρο μας για να μπορέσουμε να κρατήσουμε τα χαμηλά κοστολόγια προβολής.

Θέλουμε κοντά μας ακόμη περισσότερους επαγγελματίες για να μπορέσουμε να γράφουμε ελεύθερα, χωρίς δεσμεύσεις και «υποχρεώσεις» στον φαύλο πολιτικό κύκλο που είναι τροχοπέδη στην ανάπτυξη, την δουλειά και την προκοπή.

Κρατήστε μας δυνατούς για να μπορέσουμε να πούμε σε αυτούς που καθορίζουν την ζωή μας, την προκοπή μας, το μέλλων των παιδιών και εγγονιών μας ότι με την στήριξη σας μπορούμε να ορθώσουμε φωνή και αυτή μέσα από το περιοδικό Αγορά … ΖΩ …Ξάνθη και την XanthiTimes.gr, θα είναι η δική σας φωνή.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΕΥΤΥΧΕΣ ΤΟ 2019.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΓΚΟΥΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΕΚΔΟΤΗΣ Αγορά … ΖΩ … Ξάνθη

& www.XanthiTimes.gr