Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

Τώρα βέβαια όσο για το επίτηδες ανορθόγραφο σχόλιο του Συροζοπασοκονεοδημοκράτη δημοσιογράφου πάνω στο άρθρο μας, προφανώς ήθελε κάτι «προοδευτικό» να πει για να προκαλέσει αλλά ως συνήθως εμείς αυτά τα «προοδευτιλίκια» δεν τα καταλαβαίνουμε και απλά το προσπερνάμε. Τι να κάνουμε αγαπητέ δημοσιογράφε του «όπου κάτσει η μπίλια» δεν μπορούμε να σε ακολουθήσουμε και δεν θέλουμε. Την άλλη φορά που θα σχολιάσεις τίτλο σε άρθρο μας, πες αυτό που έχεις να πεις, με απλά Ελληνικά λόγια.

 

Τελείωσε (έτσι πιστεύουμε) και «ανακριτική» περιπέτεια της XanthiTimes.gr  με  δήμαρχο του Ν. Ξάνθης  που προσπάθησε να φιμώσει μέσω της δικαστικής οδού την φωνή μας αλλά οι δικαστές αντιλαμβάνονται πότε κάποιος έχει δίκιο και πότε  άδικο.

 

Τελικά ποιος είπε ότι λεφτά δεν υπάρχουν; Λεφτά υπάρχουν και είναι των Ελλήνων φορολογουμένων. Τελικά φαίνετε πώς ήταν μάγκας  ο γιατρός από το νοσοκομείο της Κομοτηνής που κατάφερε να βάλλει τον ΕΟΠΥΥ όχι ένα ούτε δύο εκατομμύρια αλλά 6,5 εκατομμύρια ευρώ. Αλήθεια ρε παιδιά τι είναι τα εκατομμύρια; Στραγάλια;

 

Πέρα από τον καυτηριασμό μας στον Ιρφάν Χατζηγκενέ πολιτευτή της ΝΔ, έχει απόλυτο δίκιο. Δεν μπορεί το δασαρχείο Ξάνθης να έχει δύο μέτρα και δύο σταθμά. Αν ευσταθούν οι καταγγελίες που αναφέρει στην δημόσια δήλωση του, τότε εμείς, είμαστε μαζί του και θα στηρίξουμε τους κατοίκους του δήμου Μύκης οι οποίοι αδικήθηκαν στον καταμερισμό των χωρικών ξύλων για να ζεσταθούν. Εδώ εκτιμούμε πώς αν ο Χατζηγκενέ Ιρφάν έχει δίκιο, θα πρέπει οι ελεγκτές δημόσιας διοίκηση ή οι εισαγγελικές αρχές να καλέσουν σε απολογία το δασαρχείο της Ξάνθης.

Μπροστά στο κρύο δεν χωρά Χριστιανός και Μουσουλμάνος. Το ίδιο κρυώνουν και οι δύο αν η πολιτεία δεν λάβει μέριμνα.

Αλήθεια εκείνος ο δήμαρχος Μύκης κολλητός ξένων κέντρων εξουσίας δεν καταλαβαίνει ότι οι συγχωριανοί του κρυώνουν; Ή μόνο παίρνει αλά μπρατσέτα τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και πάει στα υπουργεία για λεφτά;

 

Για να πω την αμαρτία μου μπορεί ο κόσμος της Ξάνθης όταν πρωτάκουστε ότι ο Μ. Τσέπελης θα κατέβει υποψήφιος δήμαρχος αναστατώθηκε και το όνομα του συζητήθηκε έντονα τον πρώτο καιρό. Σήμερα πάντως είναι «ξεφούσκωτο». Εκτός αν η «αλεπού» της αυτοδιοίκησης, βαδίζει βάσει σχεδίου.

 

Απ’ ότι μου λένε πάντως οι πληροφορίες μου ο Σάκης Κριτσίνης θα κάνει περίπατο στον δήμο Αβδήρων.

Και για να μην αδικήσω τον νυν δήμαρχο Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδη, έκανε παρέμβαση στην … πόρτα του οικισμού και αντί για μία … πόρτα άλλαξε … τρείς. Να του πούμε και ένα μπράβο. Το θέμα βέβαια είναι πότε θα καθαρίσει την χωματερή του Κουτσού κα τα νεκροταφεία. Εκτός αν έχει «νεκροφοβία» και δεν τα πλησιάζει παρόλο που οι συγγενείς των νεκρών έχουν ολόκληρο κατεβατό με τις υπογραφές του και του ζητούν άμεση παρέμβαση να καθαρίσει τα νεκροταφεία.

Αυτός βέβαια, ο Γ. Τσιτιρίδης, ακόμα ψάχνει ειδικό από τον σύλλογο υλοτόμων της Ξάνθης. Είναι απορίας άξιο όμως. Ένα καλοκαίρι οι άνθρωποι κάθονταν και δεν μπορούσε να βρει έναν;