Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στον Καρκίνο αναθερμαίνει το ενδιαφέρον σου για ποικίλες οικογενειακές υποθέσεις, που όμως αργά ή γρήγορα θα βρουν τον δρόμο τους. Έτσι λοιπόν δείξε ευελιξία απέναντι στις καταστάσεις και μην τα παίρνεις όλα εγωιστικά. Βέβαια μια… κουβέντα είναι αυτή αφού με το τετράγωνο Ερμή-Άρη μάλλον το αντίθετο θα συμβεί, ιδιαίτερα αν πέσεις σε «στόκους» ή θιασώτες της τάξης και της νομιμότητας που βάζουν τους τύπους πολύ πιο πάνω από την ουσία. Πέρα όμως από τους μάλλον αναπόφευκτους καβγάδες, πρόσεξε μήπως κτυπήσεις ή τραυματιστείς σε μια μετακίνησή σου.

ΤΑΥΡΟΣ Η Σελήνη στον Καρκίνο πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ενώ σε τροφοδοτεί με σχόλια και πληροφορίες που καλείσαι να αξιολογήσεις ή να «φιλτράρεις», ώστε να ασχοληθείς με εκείνα που έχουν πραγματικά σημασία. Παράλληλα το τετράγωνο Ερμή-Άρη σου δίνει το κίνητρο για να μαζέψεις όλο το χρήμα, προκειμένου να αποκτήσεις κάτι που θέλεις πολύ, αφήνοντας «έξω από τον χορό» αιτήματα για την κάλυψη άλλων αναγκών που μπορεί να είναι και βασικές. Επιπλέον, μπορεί να έχεις συναλλαγές με άτομα που χαρακτηρίζονται από έλλειψη υπομονής.

ΔΙΔΥΜΟΙ Με την Σελήνη στον Καρκίνο το ενδιαφέρον σου περιστρέφεται και γύρω από οικονομικά θέματα, όπου όμως δεν είναι σκόπιμο να τα πάρεις και πολύ στα σοβαρά, ούτε να αγχωθείς με κάτι που αύριο μπορεί να μην ισχύει. Απλά… σκέψου πριν αγοράσεις! Παράλληλα βέβαια το τετράγωνο Ερμή-Άρη προσδίδει στις εξελίξεις μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική χροιά με τους εγωισμούς και τα πάθη να «παίρνουν κεφάλι» αλλά και… κεφάλια και να ορίζουν τελικά το με ποιόν/α γίνεται να συμπορευτείς και με ποιόν/α όχι. Από την άλλη μια άμεση παρέμβασή σου θα αποδειχθεί «σωτήρια».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέτει ενώπιον ποικίλων προκλήσεων, ενώ κάποια πράγματα για τα οποία μέχρι πρότινος ήσουν σίγουρος/η, σου δημιουργούν –δίκαια ή άδικα- ανησυχία, κάτι που μπορεί να σε κάνει να λειτουργήσεις «σπασμωδικά» απέναντι σε ανθρώπους ή καταστάσεις. Την ίδια στιγμή βέβαια, θα ενισχυθεί η προστατευτική σου διάθεση απέναντι στους πιο αδύναμους. Παράλληλα, με το τετράγωνο Ερμή-Άρη να φέρνει κάποιες επείγουσες εργασίες, είναι προτιμότερο να τις κάνεις μόνος/η σου, αφού η εμπλοκή άλλων θα προκαλέσει εντάσεις και καβγάδες.

ΛΕΩΝ Η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν είτε στην εργασία σου, είτε στην υγεία και την διατροφή σου, δίνοντας όμως σημασία και στην συναισθηματική σου κατάσταση, αφού από αυτήν ξεκινούν τα καλά και τα άσχημα. Κι εδώ έχει ίσως ένα… λόγο παραπάνω να πει ο Ερμής στον 5ο ηλιακό οίκο σου, αφού το τετράγωνό του με τον Άρη σε παραπέμπει σε «πολεμικές» ή ανταγωνιστικές καταστάσεις που σου χαλάνε την ησυχία. Αν πάλι έχεις μικρά παιδιά έχε τα από κοντά, αφού οι απαγορεύσεις και τα «τζιζ» δεν θα μπορέσουν να υπερνικήσουν την περιέργειά τους!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Με την Σελήνη στον Καρκίνο μια νέα γνωριμία μπορεί να αντιπροσωπεύσει όλα εκείνα που θα ήθελες να βρεις σε μια φιλία και ιδιαίτερα σε πρακτικά ζητήματα, που «απαιτούν» μια ομαδική προσπάθεια. Την ίδια στιγμή βέβαια ενδέχεται να κουραστείς από την στάση κάποιου/ας άλλου/ης που σε «πρήζει» με τα… δράματά του/της! Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Άρη φέρνει εντάσεις μεταξύ οικείων ή συνεργατών και πέρα από τις προσωπικές «κόντρες», καλού-κακού τσέκαρε την ευστάθεια μηχανισμών και κατασκευών, μπας και γλιτώσεις τα… καρούμπαλα!   ΖΥΓΟΣ Με την Σελήνη να κινείται στον 10ο ηλιακό οίκο σου, ανήκεις στους πρωταγωνιστές της ημέρας κάτι που μπορεί να πολλαπλασιάσει τις ευθύνες σου αλλά και να αναδείξει τις διπλωματικές ικανότητές σου, σε πραγματικό χρόνο κι όχι σε… προσομοίωση! Το έργο σου μάλιστα δεν θα είναι τόσο εύκολο, αφού με το τετράγωνο Ερμή-Άρη δεν θέλει και πολύ για να προκληθεί μια μίνι σύρραξη στο περιβάλλον σου ή να πέσεις πάνω σε «φουριόζικα» άτομα, που δεν υπολογίζουν και πολύ τους άλλους αρκεί να γίνει η δουλειά τους. Επιπλέον, ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς από ένα μηχανικό πρόβλημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Η Σελήνη στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να παρακάμψεις ότι σε ενοχλεί με ένα ταξιδάκι, ενώ ανάλογα θετική και δημιουργική μπορεί να είναι η συνεισφορά της σε διαβάσματα ή μελέτες, κυρίως γύρω από ιστορικά θέματα ή την Παράδοση και τις… συνταγές της! Παράλληλα βέβαια το τετράγωνο Ερμή-Άρη ανακινεί οικονομικά ζητήματα, ξεκινώντας από την διασφάλιση των κεκτημένων σου. Δεν αποκλείεται ωστόσο να παρασυρθείς σε μια επίδειξη οικονομικής ισχύος για να «κερδίσεις» κάποιον/α, με συνέπεια να μείνεις… ρέστος/η κι εκεί θα δεις το πόσο σε υπολογίζουν όταν πια δεν «έχεις».

ΤΟΞΟΤΗΣ Η Σελήνη στον Καρκίνο εγείρει… προβληματισμούς για την πορεία των οικονομικών σου, ίσως μάλιστα να παρασυρθείς και σε καταναλωτικές υπερβολές, τελικά όμως όπως θα διαπιστώσεις ο ισολογισμός σου θα έρθει «στα ίσα του» και ο συναγερμός θα λήξει! Παράλληλα το τετράγωνο Ερμή-Άρη σε ωθεί να «ξεκαθαρίσεις το τοπίο», είτε στην προσωπική σου ζωή, είτε στα οικογενειακά σου ωστόσο η φόρτιση που συνοδεύει τις προσπάθειές σου, μπορεί τελικά να σε κάνει να χάσεις το δίκιο σου, εξ αιτίας της συμπεριφοράς σου, ας ρίξεις λοιπόν την ενέργειά σου στα μαστορέματα ή την άθληση σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Η Σελήνη απέναντί σου σε καλεί να διαπραγματευτείς, «παντρεύοντας» πρόσωπα ή καταστάσεις με αντίθετες αφετηρίες αλλά και τις δικές σου συναισθηματικές ανάγκες με τις βουλές των άλλων. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Ερμή-Άρη μπορεί να σε ταλαιπωρήσει με ένα θέμα υγείας που ναι μεν είναι περαστικό αλλά με πολύ έντονα συμπτώματα, χωρίς φυσικά να αποκλείονται τα ατυχήματα, κάθε άλλο μάλιστα… Ακόμη, δώσε μεγαλύτερη σημασία σε ένα συγγενικό σου πρόσωπο που φαίνεται να βρίσκεται σε… ταραχή κι αν δεν βρει συμπαράσταση μπορεί να κάνει κάποια «κουτουράδα».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Η Σελήνη στον Καρκίνο θα σου «ξεφουρνίσει» αρκετές εργασίες και μάλιστα σε όλως διόλου διαφορετικά «μέτωπα», οπότε εκτός από την εργατικότητά σου θα χρειαστείς και έναν στοιχειώδη καταμερισμό για να μην «παλαβώσεις». Επιπλέον σε θέλει πιο προσεκτικό με την υγεία και την διατροφή σου. Παράλληλα δείχνει σκόπιμο να μην αδιαφορήσεις για όλα εκείνα που συμβαίνουν στο φιλικό σου περιβάλλον, αφού το τετράγωνο Ερμή-Άρη αναπαράγει αντιζηλίες και ανταγωνισμούς, που θα μπορούσαν να σου χαλάσουν όχι μόνον την ηρεμία αλλά και μια κοινή προσπάθεια.

ΙΧΘΥΕΣ Η Σελήνη στον Καρκίνο σε φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα και σίγουρα μπορείς να συνδυάσεις «το τερπνόν μετά του ωφελίμου». Παράλληλα βέβαια το τετράγωνο Ερμή-Άρη εξαντλεί την υπομονή σου και σε ωθεί να δώσεις ένα οριστικό τέλος σε μια υπόθεση που έχει «τραβήξει» πέραν του δέοντος, ας είσαι όμως πιο προσεκτικός στους χειρισμούς σου, αφού όλα είναι θέμα timing κι από εκεί που πας «φουριόζος/α», κινδυνεύεις να «φας πόρτα» και να ανατραπούν εντελώς τα σχέδιά σου, επειδή κάποιος «ισχυρός» δεν εγκρίνει είτε αυτό που κάνεις, είτε την μέθοδό σου.

Γιάννης Ριζόπουλος