Αλλοδαποί κυκλοφορούν στην Εγνατία χωρίς δίπλωμα και με ναρκωτικά. Κίνδυνος θάνατος για τους ανυποψίαστους οδηγούς

“ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ” ΤΟΥ ΜΟΛΩΧ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ;

 

Σε κίνδυνο θάνατο για τους ανυποψίαστους οδηγούς της Εγνατίας έχουν μετατραπεί πλέον οι αλλοδαποί οδηγοί κυρίως διακινητές παράνομων μεταναστών αφού οδηγούν με μεγάλες ταχύτητες χωρίς δίπλωμα και ακόμη χειρότερα ο νεαρός αλλοδαπός που συνελήφθη γιατί στερείτε διπλώματος, είχε στο όχημα του μικροποσότητα ναρκωτικών.

ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΙ «ΜΑΣΤΟΥΡΟΜΕΝΟΣ» αντιλαμβάνεται ο κάθε νοικοκύρης οδηγός της Εγνατίας οδού τον κίνδυνο που διατρέχει αυτός και η οικογένεια του όταν οδηγεί αμέριμνος για να πάει στην δουλειά του ή στο ταξίδι του.

Η προσπάθειες της Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης είναι υπεράνθρωπες αφού καθημερινά τα Δελτία Τύπου αναφέρουν σύλληψη και ενός αλλοδαπού που οδηγεί στερούμενος άδειας κυκλοφορίας. Πότε θα σταματήσει το κακό;

Πότε επιτέλους οι Έλληνες Πολίτες θα απολαμβάνουν εκείνες τις υποδομές που πλήρωσαν με το αίμα τους σε φόρους;.

Σύμφωνα με την Αστυνομία συνελήφθη την 21-11-2018 το πρωί, στην Εγνατία Οδό  Κομοτηνής – Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 21χρονος αλλοδαπός, διότι κατελήφθη να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδεια ικανότητας οδήγησης και να κατέχει μία (1) νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.