Η Εύα Πάντλοκ φημίζεται για το στήθος της, αλλά αυτή τη φορά είπε να τραβήξει τα βλέμματα από το μπούστο της και κέντραρε στο έτερο δυνατό της σημείο.

Είναι το ωραιότερο δείγμα μεσογειακής ομορφιάς και ερωτισμού. Μελαχρινή, με μάτια τσακίρικα, μελαψό δέρμα, ταμπεραμέντο, πληθωρικό φυσικό στήθος. Αυτό το τελευταίο συνηθίζει να το δείχνει σε διάφορες εκφάνσεις. Αυτή τη φορά η Εύα Πάντλοκ είπε να αλλάξει τροπάριο και να δώσει χώρο στην πίσω όψη της. 

Η Ισπανίδα καλλονή μπαίνει άνετα στο top-5 κάθε άντρα πάνω σε τούτο τον πλανήτη. Ό,τι κι αν ψάχνει κάποιος σε μια γυναίκα, η Εύα το έχει. Το έχει σε τέτοιο βαθμό που ίσως να ξεπερνάει κάθε φαντασία και κάθε επιθυμία. Ευτυχώς που συνέπεσε η παρουσία της με το σήμερα και μπορείς με μια απλή αναζήτηση να ανακαλύψεις τους θησαυρούς της.

Η Εύα Πάντλοκ φημίζεται για το στήθος της και αυτό είναι που ποστάρει κυρίως στο Instagram. Με φλοράλ φορέματα θυμίζοντας κάτι ιταλικές ταινίες με τη Μόνικα Μπελούτσι που έδειχναν την ομορφιά του ιταλικού καλοκαιριού αποτυπωμένη στη χυμώδη ηθοποιό.

Εξίσου χυμώδης και η Εύα, αν και με διαφορετικό στυλ, είπε να τραβήξει τα βλέμματα από το μπούστο της και κέντραρε στα οπίσθια της. Με τις φωτογραφίες που έβγαλε στο μπάνιο της φορώντας στρινγκ εσώρουχο και ένα μπλουζάκι που φανέρωνε ότι δε φορά σουτιέν, η Εύα θα σε οδηγήσει σε πολλά αμαρτήματα.