ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΤΕΓΑΣΤΡΩΝ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΕΠΙΒΑΤΩΝ  Μ.Μ.Μ ΣΤΗΝ

                           ΟΡΕΙΝΗ  ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

Η τοποθέτηση στεγάστρων αναμονής επιβατών ιδιαίτερα στις διασταυρώσεις Κενταύρου, Θερμών, Ωραίου αλλά και στην περιοχή της Μύκης είναι απαραίτητη, αν θέλουμε βέβαια να μιλάμε για έναν εκσυγχρονισμένο και οργανωμένο Δήμο εν έτει 2018.

Οι κάτοικοι των ορεινών περιοχών της Ξάνθης οι οποίοι επιθυμούν να κατέβουν στην πόλη είτε για να εργαστούν, είτε για την εκπλήρωση υποχρεώσεών τους σε υπηρεσίες, είτε για κάποια σημαντική ιατρική επίσκεψη, είτε για τα απλά καθημερινά ψώνια ενός νοικοκυριού, αλλά και οι μαθητές τις πρωινές και τις απογευματινές ώρες (παρακολούθηση ενισχυτικής-φροντιστηριακής διδασκαλίας), είναι αναγκασμένοι υπό αυτές τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, να αναμένουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς εντελώς αφύλακτοι.

Είναι απαράδεκτο να περιμένει κανείς στην άκρη ενός δρόμου χωρίς την ύπαρξη κάποιου στεγάστρου, μέσα στη βροχή, στους ισχυρούς ανέμους και σε χιονοπτώσεις.

Δεν υπάρχει βέβαια μόνο ο κίνδυνος να βραχεί και να παγώσει αλλά και να παρασυρθεί από διερχόμενο όχημα. Ας μην ξεχνάμε πως δυστυχώς δεν είναι λίγοι οι ασυνείδητοι οδηγοί!

Καλό θα ήταν να θυμόμαστε τους ανθρώπους αυτούς και τις ανάγκες τους όχι μόνο πρόσκαιρα και για ψηφοθηρικούς λόγους.

Καιρός να δείξουμε ότι όντως υπάρχει ειλικρινές ενδιαφέρον.

Καλώ λοιπόν τις αρμόδιες υπηρεσίες να ενεργήσουν άμεσα, πρωτίστως για την ασφάλεια αλλά και την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των συμπολιτών μας. Το αίτημα αυτό δεν είναι παράλογο και εξωπραγματικό, είναι κάτι απλό και αυτονόητο.

                                         ΧΑΤΖΗΓΚΕΝΕ ΙΡΦΑΝ

                              

                                        ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

                       ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΜΘ

                         ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΒΕ ΞΑΝΘΗΣ

                 ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΑΤΑΞΗΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟΥ- ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟΥ