Περί… καναπέ Παπαχρόνη – μας πρόλαβε ο Στέλιος Αρσενίου

Ακούσαμε όλοι στην χθεσινή ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Γιάννη Παπαχρόνη και τα περισσότερα που ακούστηκαν, θύμισαν τα πρώτα χρόνια του «ριζοσπαστικού» ΣΥΡΙΖΑ που όλα τα έσφαζε και όλα τα μαχαίρωνε. Η μόνη διαφορά αυτών των γιαλαντζί «ριζοσπατών» είναι ότι ο Γιάννης Παπαχρόνης από παιδί δουλεύει ενώ οι «ριζοσπάστες» του ΣΥΡΙΖΑ ήταν τεμπέληδες και εραστές του καναπέ.

Το έλεγαν οι άνθρωποι, το έδειχναν και ο λαός τους διάλεξε για να πειραματισθούν τον «ριζοσπαστισμό» τους στην δική μας πλάτη  και να μας χώσουν ποιο βαθιά στον καναπέ απολαμβάνοντας την διανομή των επιδομάτων που τα κλέβουν από τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Τώρα ο Γιάννης λέει ότι λέμε οι περισσότεροι  καθισμένοι στον … καναπέ πίνοντας φραπεδάκι και η Ξάνθη ας καίγετε. Ακούγονται τα λόγια του ίσως λίγο παράταιρα στην εκλογική πρακτική της Ξάνθης και ήδη πολλά είναι τα τηλεφωνήματα που δεχτήκαμε από Ξανθιώτες προβληματισμένους για αυτά που ακούστηκαν από τον Γ. Παπαχρόνη. Είπε ο Γ. Παπαχρόνης: Δεν φταίνε οι Δροσερίτες, η αντιπολίτευση για τους κακούς δημάρχους φταίει ο καναπές που το 50% των ψηφοφόρων της Ξάνθης δεν τον αφήνει για να πάει να ψηφίσει και πολύ σωστά τόνισε ότι είναι αδύνατο από τις εφτά υποψήφιες παρατάξεις να μην εμπνέει καμία τους Ξανθιώτες.

Έχοντας  όλα αυτά στο μυαλό, ξεκινήσαμε την μέρα μας και είπαμε να γράψουμε ένα άρθρο, σχόλιο, σάτιρα,  τέλος πάντων είπαμε να καθίσουμε μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή και να γράψουμε κάτι για τον καναπέ που πάει ασορτί με τον φραπέ κατά την περίοδο των εκλογών διερωτώμενοι αν έχει δίκιο ο Γ. Παπαχρόνης που είπε ότι στην Ξάνθη ο καναπές βγάζει δήμαρχο αλλά… μας πρόλαβε ο Σ. Αρσενίου στο πολύ πετυχημένο του … άρθρο να το πει κανείς; Παραπολιτικό; Σάτιρα; Όμως, όπως και αν το πει ο καθένας, ο Παπαχρόνης έδωσε την έμπνευση στον Στέλιο Αρσενίου να πει αυτά που είπε με αφορμή τον καναπέ.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ και απλά αναλογιστείτε μήπως κάποτε θα πρέπει να πετάξουμε τους καναπέδες, όχι όμως στο δρόμο γιατί θα βρει τον μπελά του ο Φερντούν ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του Χ. Δημαρχόπουλου για να τους μαζέψει αλλά στα κεφάλια μας γιατί με την στάση μας επιτρέπουμε σε τενεκέδες να καθορίζουν την τύχη μας.  Το ερώτημα είναι αν θα προλάβει ο Φερντούν να τους μαζέψει. Είναι τόσο πολλοί οι καναπέδες. Για φαντασθείτε. Αν το εκλογικό σώμα είναι 40 με 50.000 ψυχές στην Ξάνθη και ψηφίζει περίπου το 50% και το άλλο πενήντα% είναι στους καναπέδες,  πόσοι πρέπει να πεταχτούν στους δρόμους; 25.000 καναπέδες στους δρόμους της Ξάνθης είναι ένα θέμα.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΑΡΣΕΝΙΟΥ.

Ο ΚΑΝΑΠΕΣ