Παρουσίασε έναν ανεξάρτητο συνδυασμό που διεκδικεί την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Χρ. Τοψίδης: Συνδυασμός προσώπων, όχι κομμάτων

Από την Κομοτηνή έγινε η παρουσίαση της υποψηφιότητας Χριστόδουλου Τοψίδη.  Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Έβρου είχε συγκεντρώσει μια ομάδα προσώπων για να διεκδικήσει την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Στην κεντρική του ομιλία ο κος Τοψίφης μίλησε για έναν συνδυασμό ανθρώπων και όχι κομμάτων, ανεξάρτητος που θα απευθύνεται σε όλους τους πολίτες χωρίς διακρίσεις και θα αντλεί δύναμη από αυτούς.

«Ο τόπος δικαιούται ένα καλύτερο μέλλον για το οποίο θα παλέψουμε», είπε, ενώ για το λόγο που κατεβαίνει υποψήφιος δεν έκρυψε πως «δεν με εκφράζει η σημερινή κατάσταση, δεν συμβιβάζομαι μαζί της» μιλώντας εμμέσως πλην σαφώς για την διοίκηση Χρ. Μέτιου. Είπε πως η ΠΑΜΘ θα είναι το κέντρο ενδιαφέροντος του τα επόμενα χρόνια και παρουσίασε προτάσεις για επενδύσεις, πανεπιστημιακή κοινότητα, ανεργία, πρόγραμμα, τουρισμό αγροτική ανάπτυξη και αγροδιατροφικο τομέα. Δεσμεύτηκε πως θα δώσει λύσεις σε χρόνια προβλήματα και θα κάνει ουσιαστικές παρεμβάσεις σε πολλούς κλάδους.

«Να δώσουμε τέλος στον κύκλο των χαμένων ευκαιριών», είπε προτάσσοντας την επαγγελματική του σταδιοδρομία και την ανάγκη η περιφέρεια να διεκδικήσει ο, τι περισσότερο μπορεί σε όλες τις περιφερειακές ενότητες.

Την εκδήλωση παρακολουθούν μεταξύ άλλων ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας Αργύρης Πατακάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κος Μαρκόπουλος, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης κος Ιωσηφίδης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κκ Χατζηγκενε, Αμοιρίδης, Εξακουστος, πλήθος εκπροσώπων του επιμελητηρίου και επιχειρηματικού κόσμου.

«Η περιφέρεια μας έχει ανάγκη από νέα πρόσωπα, να φύγει από την μετριότητα. Δεν θα αλλάξει με κομματικά χρίσματα. Χρειάζεται σύνθεση ανθρώπων και δυνάμεων. Είμαι αισιόδοξος γιατί δεν φοβάμαι την σκληρή δουλειά. Πάμε όλοι μαζί να διαμορφώσουμε το αύριο της περιφέρειας. Σας κοιτάω στα μάτια και σας ζητώ να νικήσουν οι πολίτες σε μια δυνατή περιφερειακή σύνθεση».

Ο συνδυασμός του Χριστόδουλου Τοψίδη θα  ονομάζεται “Περιφερειακή Σύνθεση”.

Παρουσίασε έναν ανεξάρτητο συνδυασμό που διεκδικεί την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης