Συνελήφθη την 8-11-2018 το μεσημέρι, στη Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 45χρονη αλλοδαπή, διότι, λίγη ώρα νωρίτερα, εισήλθε σε κατάστημα στην Ξάνθη και αφαίρεσε είδη σπιτιού, ενώ στην κατοχή της βρέθηκαν 100 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί. Κατασχέθηκαν τα παραπάνω αφαιρεθέντα είδη, τα οποία αποδόθηκαν στο δικαιούχο τους, καθώς και τα πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

Σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, σε βάρος 20χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε, το χρονικό διάστημα 5-22/09/2018, αφαίρεσε από το εσωτερικό οικίας στην Καβάλα διάφορα χρυσαφικά

Εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος ηλικιωμένου στη Δράμα   

 

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 47χρονου ημεδαπού

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, υπόθεση απάτης σε βάρος 87χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε την 8-11-2018 το πρωί, στη Δράμα.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 47χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη.

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε, ο δράστης κινούμενος με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, προσέγγισε τον 87χρονο και επικαλούμενος οικονομική ανάγκη φιλικού προσώπου του 87χρονου, κατάφερε να τον εξαπατήσει και να του αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, ενώ στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σημειώνεται ότι ο 47χρονος, έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για  παρόμοια αδικήματα.

 Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμα, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.