Δροσερίτες κλέβουν τους κάδους απορριμμάτων και την καταγγελία στις εισαγγελικές αρχές έκανε συμπολίτης μας

Μόλις μας ήρθε πληροφορία ότι με την ανοχή του αντιδημάρχου καθαριότητας κάποιοι Δροσερίτες εξαφανίζουν για δική τους χρήση τους κάδους απορριμμάτων από τους δρόμους της πόλης.

Η πληροφορία διασταυρωμένη γεννά πολλά ερωτήματα. Δροσερίτες κλέβουν τους κάδους απορριμμάτων τους μεταφέρουν στις αυλές των σπιτιών τους.

Το γεγονός ότι συνελήφθη από δημοτικό σύμβουλο της Ξάνθης Δροσερίτης να κλέβει κάδο απορριμμάτων αδειάζοντας το περιεχόμενο στο δρόμο μεταφέροντας τον στην αυλή του σπιτιού του για προσωπική χρήση και ενώ ενημερώθηκε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Φερντούν από τον δημοτικό σύμβουλο της συμπαράταξης του ό ίδιος ο κ. Φεντούν   δεσμεύθηκε ότι θα προχωρήσει σε καταγγελία δεν το έπραξε.

Σύμφωνα με την πληροφορία, το συμβάν επαναλήφθηκε και με άλλους συντοπίτες του αντιδημάρχου αλλά αυτός δεν έκανε την σχετική μηνυτήριο αναφορά προς τις εισαγγελικές αρχές της Ξάνθης.

Δηλαδή ο αντιδήμαρχος Φερντούν προτίμησε να αποσιωπήσει το γεγονός της κλοπής δημόσιας περιουσίας για να μην δυσαρεστήσει, προφανώς τους ψηφοφόρους του;

Η συνέχει δόθηκε από γνωστό συμπολίτη μας, ο οποίος έδωσε το φωτογραφικό υλικό το οποίο διέθετε στις εισαγγελικές αρχές  και ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία έρευνας της όλης υπόθεσης.