ΝΟΔΕ ΞΑΝΘΗΣ: Επικίνδυνος και αυθαίρετος ο διοικητής του Νοσοκομείου

Κόλαφος για την διοίκηση του Νοσοκομείου Ξάνθης  χαρακτηρίζεται η επιστολή της ΝΟΔΕ, η οποία, σύμφωνα με την καταγγελία εργαζομένων, καυτηριάζει την κομματική παρέμβαση και την χαρακτηρίζει επικίνδυνη για την δημόσια υγεία λόγω της αυθαίρετης  μετακίνησης άκρως εξειδικευμένου προσωπικού, σε άλλες θέσεις του νοσοκομείου, χωρίς ενωρίτερα να φροντίσει να τους αντικαταστήσει με εξ ίσου εξειδικευμένο προσωπικό.  Είναι καιρός να σταματήσουν οι πειραματισμοί στην δημόσια υγεία και να δοθεί προτεραιότητα στον πολίτη ο οποίος μέσω της βαριάς φορολογίας από την «πρώτη φορά αριστερά», συντηρεί κάθε κομματικό τρωκτικό.

Α.Π.

Ο  Διοικητής του Γ. Ν. Ξάνθης, παρ’ όλες τις αρνητικές εισηγήσεις  των αρμοδίων επιστημονικών οργάνων του Νοσοκομείου, αδιαφορώντας για την επιστημονική ορθότητα των πράξεών του και αγνοώντας το μέγεθος της δυσχέρειας στην οποία θα περιέλθουν ευαίσθητα τμήματα του Νοσοκομείου, όπως είναι το ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ και η ΜΟΝΑΔΑ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΝΕΦΡΟΥ,  προέβη σε μετακινήσεις προϊσταμένων μεγάλης εξειδίκευσης που αφορούν ιδιαίτερα απαιτητικά τμήματα, που αποτελούν την καρδιά του Νοσοκομείου μας.

 

Οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι έχουν περιέλθει σε δυσμένεια και απομακρύνθηκαν αιφνιδιαστικά, αυθαίρετα, χωρίς να το επιθυμούν, αλλά κυρίως χωρίς να υπάρχει πρόβλεψη και προετοιμασία εξειδικευμένου  προσωπικού  που θα τους αντικαταστήσει, με μοναδικό κριτήριο σκοπιμότητες, ιδεοληψίες κι εξυπηρέτηση συμφερόντων των κομματικά ορισθέντων διοικούντων το Νοσοκομείο.