«Τετραπλό σφράγισμα» στην πρόκριση από τον Πανιώνιο (video)

Χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα, ο Πανιώνιος νίκησε τον Απόλλωνα Πόντου με 4-0 και «σφράγισε το εισιτήριο» για τους «16» του κυπέλλου.

Οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν στην Καλαμαριά, για το εναρκτήριο λάκτισμα, με 10 διαφορετικούς παίκτες από αυτούς που στελέχωσαν την αρχική 11άδα στον αγώνα με τον Ατρόμητο. Παρ’ όλα αυτά -και μάλιστα χωρίς να φορτσάρουν- κατάφεραν να «κλειδώσουν» τη νίκη, πριν ακόμα ο Βαγγέλης Γρατσάνης (Τρικάλων) στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για να ξεκουραστούν.

Οι γηπεδούχοι σε κανένα διάστημα του αγώνα δεν έβαλαν δύσκολα στους φιλοξενούμενους. Όπως, λοιπόν, στο πρώτο ημίχρονο και στην επανάληψη οι «κυανέρυθροι» δεν χρειάστηκε να… πατήσουν γκάζι. Έκαναν απλά διαχείριση αλλά ακόμα και έτσι διεύρυναν το σκορ με άλλα δύο γκολ. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσαν, πετυχαίνοντας από δύο γκολ, ο ΣουριναμέζοςΡόλαντ Άλμπεργκ (15′, 68′), και ο ΓάλλοςΣοφιάν Σιντί Αλί (41′, 47′).

Πλέον, ο Πανιώνιος έφτασε τους 6 βαθμούς με 6-0 τέρματα στον 8ο όμιλο. Τον ακολουθούν έχοντας από 3 πόντους ΑΕΛ (4-3) και Απόλλων Πόντου 3 (1-4), ενώ στην τελευταία θέση – και αποκλεισμένος από τη συνέχεια της διοργάνωσης- είναι ο Ηρόδοτος (1-5) που δεν έχει βαθμό.

Το εναπομείναν «εισιτήριο» για τους «16» θα κριθεί στην Καλαμαριά -την τελευταία αγωνιστική- όπου ο Απόλλωνας Πόντου φιλοξενεί την ΑΕΛ. Στην έτερη αναμέτρηση θα αγωνιστούν οι βαθμολογικά αδιάφοροι Ηρόδοτος και Πανιώνιος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης (75′ Κύρκου), Θεολόγου, Σαμαράς, Καλαϊτζίδης (69′ Σπόλιαριτς), Σουντουρά, Τσουμάνης, Δημητριάδης, Πορτουλίδης, Κυβελίδης (69′ Δαλιανόπουλος).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Μάλερμπ, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Παπαγεωργίου, Οικονομίδης, Ρίβας, Τσιλούλης (70′ Τσιλούλης), Άλμπεργκ, Ντε Ταντέο, Σιντί (70′ Σπιριντόνοβιτς), Καμαρά (53′ Σεράφ).