Πρακτικά και ζωντανή μετάδοση δημοτικού ραδιοφώνου

Και πάλι θέμα του τι ειπώθηκε μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και τι όχι ανοίχτηκε κατά την διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάθης.

Η αντιπολίτευση κατηγόρησε την συμπολίτευση του δήμου Ξάνθης στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, παρουσιάζοντας απόκομμα από την ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης από το  Δημοτικό Ραδιόφωνο και ο δήμαρχος τα πρακτικά και εδώ είναι το θέμα. Να πιστέψει κανένας αυτά που γράφονται ή πιθανώς να αλλοιώνονται στα πρακτικά ή την ζωντανή αναμετάδοση του δημοτικού ραδιοφώνου;

. Ο Μ. Φανουράκης και ο Ι. Καμαρίδης αμφισβήτησαν την επίκληση των πρακτικών από τον δήμαρχο Χ. Δημαρχόπουλο σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν στο προηγούμενο συμβούλιο αναφορικά με την ΔΕΥΑΞ και το έλλειμμα της.

Στο δια ταύτα Ν1. Φανουράκης και Καμαρίδης επικαλέστηκαν την ηχητική μετάδοση του δημοτικού ραδιοφώνου και ο δήμαρχος τα πρακτικά, πράγμα που αμφισβητήθηκε.

Στο δια ταύτα Ν2. Όταν τα πρακτικά αμφισβητούνται από την αντιπολίτευση για δεύτερη φορά μέσα στο τελευταίο εξάμηνο των συνεδριάσεων του Δημοτικού συμβουλίου, μάλιστα την πρώτη φορά η υπόθεση έφτασε και σε δημόσιες καταγγελίες, τότε κάτι δεν πάει καλά και σίγουρα οι πρακτικογράφοι δεν έχουν καμία σχέση.

Λέμε ευθέως, ότι μπορεί κάποιος να «πειράζει»(;) τα πρακτικά;