ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ 4 ΕΠΟΧΕΣ

Όπως μας ενημέρωσε ο εκπρόσωπος της εταιρείας 4 ΕΠΟΧΕΣ κ. Μάκης Λαζαρίδης όπου εδώ και 7 χρόνια,  έχει την έδρα της στην περιφέρεια της Ξάνθης, με αντικείμενο την εμπορία ζαχαρωδών,  έχουν την δυνατότητα να καλύψουν τις ανάγκες σε ζαχαρώδη προϊόντα όλη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, συμπεριλαμβανομένης και της Θάσου. Κουλούρια, καραμέλες και πάνω από 1500 κωδικοί εμπορευμάτων πάνω στο αντικείμενο είναι στην διάθεση των πελατών τους.

Το πεδίο δραστηριότητας της εταιρείας 4 ΕΠΟΧΕΣ αρχίζει από την Ορεστιάδα, Κομοτηνή, Ξάνθη, Δράμα, Καβάλα και καταλήγει Θάσο με σκέψεις για επέκταση.

Η εταιρεία 4 ΕΠΟΧΕΣ εφοδιάζει ζαχαροπλαστεία, αρτοποιεία, πρατήρια άρτου, σούπερ μάρκετ, ξενοδοχεία καφετέριες και κάθε παρεμφερή επιχείρηση.

Όπως αναφέρει ο κ. Λαζαρίδης η εταιρεία 4 ΕΠΟΧΕΣ  επιλέγει τους παραγωγούς των προϊόντων με βασικά κριτήριο την ποιότητα, την  άμεση εξυπηρέτηση και φυσικά την καλλίτερη δυνατή τιμή,  προκειμένου αυτήν να την καρπωθεί ο πελάτης των 4 ΕΠΟΧΩΝ και δεν είναι τυχαίως ο τίτλος της εταιρείας αφού το καλοκαίρι που μας πέρασε, λάνσαρε στην αγορά, «άγλυκα» γλυκά συγκεκριμένου  βορειοελλαδίτικου εργοστασίου παραγωγής ζαχαρωδών, για όσους δεν μπορούν για λόγους υγείας να χρησιμοποιήσουν την ζάχαρη,  με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Οι πελάτες της εταιρείας εμπορίας ζαχαρωδών 4 ΕΠΟΧΕΣ είναι ικανοποιημένοι διότι η ποιότητα μετά από πολλά χρόνια συνεργασίας, είναι δεδομένη, το εύρος της ποικιλίας σε κουλουράκια, σημειωτέον ότι  μόνο στα κουλουράκια η εταιρία διαθέτει πάνω από 500 κωδικούς και όπως καταλαβαίνει ο πελάτης της εταιρείας, οι ανάγκες των επαγγελματιών  καλύπτονται σχεδόν κατά 100%. Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που το πελατολόγιο τους από το ποιο μικρό μπακάλικο μέχρι τα πολύ μεγάλα μάρκετ της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, είναι πολύ μεγάλο. Ένα άλλο στοιχείο που οι επαγγελματίες της ΑΜΘ προτιμούν την συνεργασία με τις 4 ΕΠΟΧΕΣ είναι οι συμφέρουσες τιμές, από τις 4 ΕΠΟΧΕΣ προς αυτούς, με δεδομένο ότι λόγω του όγκου των παραγγελιών, η εταιρεία πετυχαίνει μεγάλες εκπτώσεις, κάτι που καρπούνται οι επαγγελματίες που συνεργάζονται με τις 4 ΕΠΟΧΕΣ.

Εμείς να ευχηθούμε καλή δύναμη και να κάνουν ποιο «γλυκιά» την ζωή μας.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΖΑΧΑΡΩΔΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΕΠΟΧΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΑ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΔΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ

Η ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΖΑΧΑΡΩΔΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΕΠΟΧΕΣ, “ΓΛΥΚΑΙΝΟΥΝ” ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

1500 ΚΩΔΙΚΟΙ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΘΑΣΟΥ.