Τα ηνία τις Εθνικής Ελλάδος αναλαμβάνει ο Άγγελος Αναστασιάδης

Ζήτημα χρόνου είναι πλέον να αποκτήσει και επίσημο χαρακτήρα η προαναγγελθείσα ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας στην Εθνική ομάδα, από τον Άγγελο Αναστασιάδη. Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, κατά τη σημερινή (25/10) συνεδρίασή της, αποφάσισε να λυθεί η συνεργασία με τον Μίκαελ Σκίμπε και τη θέση του ομοσπονδιακού εκλέκτορα να αναλάβει ο 65χρονος προπονητής.

Σύμφωνα με τις – ως τώρα- πληροφορίες πληροφορίες, η σχετική εισήγηση του προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου, έγινε ομόφωνα αποδεκτή. Πήρε την εξουσιοδότηση να διευθετήσει τις «λεπτομέρειες» (αποζημίωση) λύσης του συμβολαίου με τον Γερμανό τεχνικό και κατόπιν να προχωρήσει σε υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας με τον Αγγ. Αναστασιάδη.

Ο οποίος, αρχικά θα αναλάβει ως τον Δεκέμβριο του 2019, όταν και ολοκληρώνεται η προκριματική φάση του Euro. Σε περίπτωση πρόκρισης στην τελική φάση της διοργάνωσης η σύμβαση με τον 65χρονο θα -προβλέπει όρο πως θα- ανανεωθεί αυτόματα. Ο εκλεκτός των συμβούλων από το βορρά, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα κοουτσάρει την ομάδα στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις -με Φινλανδία (15/11) και Εσθονία (18/11)- για το Nations League.