Στέργιος Τζίντζιος: Το θέμα αφορά τα Σκόπια γιατί αυτά είναι κομμάτι της Μακεδονίας και όχι την Μακεδονία

Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου στελέχη των Ελλήνων Συνέλευσης έκαναν ανοιχτή εκδήλωση με ομιλητές  τον Στέργιο Τζίντζιο Γενικός Γραμματέα Α του Πολιτικού Φορέα και τον Γιάννης Μόμτσο εκπρόσωπο τύπου του πολιτικού φορέα. Η XanthiTimes.gr, πιστή στις αρχές της να δώσει βήμα σε όλες τις πολιτικές φωνές του τόπου πλην των ακραίων,  βρέθηκε στο Ελλισώ που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση και συνομίλησε  με τους διοργανωτές.

Πρώτος μίλησε ο Γιάννης Μόμτσος εκπρόσωπος τύπου ο οποίος ανέφερε:

Το μήνυμα που θα περάσουμε είναι η ίδρυση του πολιτικού φορέα του Έθνους των Ελλήνων το οποίο αγκαλιάζει όλους τους Έλληνες κάτω από μία σημαία χωρίς κόμμα και χωρίς δόγμα, με σκοπό να βαδίσουν στην Ε Εθνοσυνέλευση που έμεινε επί Καποδίστρια μισή. Σκοπός και Στόχος που θα τον πραγματοποιήσουμε με κάθε τρόπο. Ο καιρός βέβαια δεν μας άφησε να ενημερώσουμε τον κόσμο και αυτό είναι ένα αρνητικό σημείο αλλά δεν μας ενδιαφέρει εμείς θα το περάσουμε το μήνυμα σε όλον τον κόσμο ότι η ίδρυση του πολιτικού φορέα έγινε και πήρε σφραγίδα από τον Άρειο Πάγο και δεν έχει σημασία που ο πρόεδρος μας βρίσκεται φυλακισμένος χωρίς κατηγορία. Είναι άδικο και αν κάθε πολίτης δέχεται αυτήν την αδικία είναι καθαρά δικό του θέμα. Εμείς ενημερώνουμε τον κόσμο ότι σε κάθε εκλογική διαδικασία πού θα γίνει από εδώ και πέρα, εμείς θα είμαστε παρόντες για να δώσουμε την δυνατότητα σε όλους τους Έλληνες να κερδίσουν με την αξία τους να πάρουνε τον πλούτο τους από την κληρονομιά τους που σε πρώτη φάση αυτή η κληρονομιά θα είναι 20.000 ευρώ σε κάθε ΑΦΜ που είναι καταγεγραμμένο.

Στην συνέχεια ο Γενικός Γραμματέας σχολίασε  το Σκοπιανό. Το ζήτημα άφορα τα Σκόπια και όχι την Μακεδονία άρα κακώς το χειρίζονται ως Μακεδονικό. Άρα είναι Σκοπιανό διότι δρουν μέσα στα όρια της Μακεδονίας. Η Μακεδονία δεν είναι ένα γεωγραφικό σημείο όπως έχει οριστεί μέσα στα Εθνικά σύνορα της Ελλάδος. Μακεδονία όπως αναφέρει και ο ΟΗΕ στον χαρακτηρισμό της πρώην Γιουγκοσλαβικής δημοκρατίας της Μακεδονίας αναφέρει ότι είναι

Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, δηλαδή είναι ένα κομμάτι της Μακεδονίας. Δηλαδή αυτοί δημιουργούν όλα αυτό τα θέμα για να μπορέσει η συγκεκριμένη Α.Ε – τα Σκόπια – να έχουν συνταγματικό δικαίωμα υπογραφής στο παγκόσμιο καταπίστευμα για να μπορέσει η FEDERAL, η οποία χρηματοδοτεί τα Σκόπια, να μπορέσει να αγγίξει το όνομα Μακεδονία η οποία εγγυάται τα παγκόσμια ταμεία, κάτι που κανένας δεν βγαίνει να τα πει. Η Ελλήνων Συνέλευση μέσα στην ιδρυτική διακήρυξη της έχει καταγγείλει οποιαδήποτε καταπάτηση κυριαρχικού και κληρονομικού δικαιώματος των Ελλήνων, ζητάει πίσω όλα τα πνευματικά δικαιώματα και θα το κάνει. Αυτή τη στιγμή Έθνος των Ελλήνων Νομικά δεν υφίσταται για αυτό και έχουμε την Εθνική μας αντιπροσωπεία που είναι η Βουλή και όχι του προσώπου και αντί του προσώπου, αυτοί δρούνε ανεξέλεγκτα. Αυτή την στιγμή το πρόσωπο συστήνετε, η Ελλήνων Συνέλευσης με 327 γραφεία σε Ελλάδα και Εξωτερικό και 60 υπό ίδρυση αυτή τη στιγμή, είναι η πολιτική δύναμη η οποία ενώνει όλους τους Έλληνες, δεν κοιτάμε που πιστεύει ο καθένας.

Ο πολίτης παίρνει την διαχείριση της πολιτείας στα χέρια του για αυτό και καλούμε όλους τους πολίτες να συμπληρώσουν όλες τις προγραμματικές μας δηλώσεις που είναι σφραγισμένες στον Άρειο Πάγο και που κανένας πολιτικός φορέας μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει και έχουμε νομικές κυρώσεις από αυτό. Έχουμε πρόγραμμα με 49.000 μελέτες με έργα οικονομικής ανάπτυξης και ανθρωπιστικής βοήθειας προκοστολογημένα, εγκεκριμένα από τον ΟΗΕ και δίπλα είναι οι λογαριασμοί των τραπεζών που θα εκταμιευθούν τα χρήματα για να γίνουν αυτά. Συμμετοχή λοιπόν των Πολιτών στην εθνική παλιγγενεσία.

Αυτά μας είπαν οι εκπρόσωποι των Ελλήνων Συνέλευσης και τα μεταφέρουμε αυτολεξή.