Τελικά η πρώην Αγροτική είναι  ιδιωτική ή έμεινε ακόμη στην δημοσιουπαλιλίστικη νοοτροπία;

 

Είναι λυπηρό το γεγονός, σήμερα που ο κόσμος έφθασε στο φεγγάρι, «ιδιωτική» τράπεζα που εξυπηρετούσε τους αγρότες να  ταλαιπωρεί τους Ξανθιώτες χωρίς λόγο και αιτία σε σημείο μάλιστα οι πολίτες – πελάτες να χαρακτηρίζουν μαζοχισμό από την πλευρά της τράπεζας την μανία της να στήνει τον κόσμο στις ουρές.

Είναι το λιγότερο τραγικό, όταν ο άνθρωπος έχει φθάσει στο φεγγάρι η συγκεκριμένη μεγαλύτερη τράπεζα της Ξάνθης να λειτουργεί με κανόνες και νοοτροπία δημοσιουπαλλιλίστκη.

Είναι δυνατόν ιδιωτική τράπεζα να ταλαιπωρεί τους πελάτες, αγρότες, επαγγελματίες, στήνοντας τους με τις ώρες στην ουρά και να μην ιδρώνει το αυτί της διεύθυνση και των στελεχών της;

Δυστυχώς αν και είναι ιδιωτική τράπεζα, είναι πολύ χειρότερη από τις υπηρεσίες που προσφέρει η Εφορία, το ΙΚΑ και κάθε δημόσια υπηρεσία.

Σαφώς και υπάρχει μία εξήγηση γιατί αγοράστηκε από το δημόσιο και ίσως τα στελέχη και οι υπάλληλοι της στην Ξάνθη, έχουν ακόμη αυτόν τον δημοσιουπαλλιλίστικο τρόπο να προσφέρουν, ταλαιπωρώντας τις υπηρεσίες τους.