Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητές σου, αφού κατά τη διάρκεια της ημέρας θα προκύψουν ποικίλες προκλήσεις και προβλήματα που ζητούν άμεσα τη λύση τους. Ίσως, μάλιστα, πετύχεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο, ανεξάρτητα με το αν θα… εκνευρίσεις κάποιους/ες!

Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός τείνει να αλλάξει άρδην το σκηνικό στα οικονομικά σου κι αν έχεις στερηθεί πράγματα, θα τα αποκτήσεις, ιδιαίτερα αν ικανοποιούν κάποιες από τις… ιδιορρυθμίες σου! Σε σχέση με τα «σίγουρα» όμως, ενδεχομένως να εκπλαγείς δυσάρεστα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό «φωτίζει» παρασκηνιακές ενέργειες που γίνονται σε βάρος σου, ενώ μπορεί να δεις κι ένα «σημαδιακό» όνειρο. Επιπλέον όμως, σε καλεί να φροντίσεις για τη σωματική και ψυχική σου ευεξία, με αφορμή ίσως μια προσωρινή αδιαθεσία.

Παράλληλα, ο Ουρανός στα… λημέρια σου κατευθύνει τα πράγματα προς μια ριζική ανανέωση, ιδιαίτερα στα προσωπικά σου, το καλό σενάριο, μάλιστα, είναι να εξυπηρετηθείς από τις αλλαγές, χωρίς να χρειαστεί καν η δική σου συμμετοχή σε αυτές. Στον αντίποδα βέβαια, ενδέχεται να αποσυντονιστείς πλήρως με τις «τρέλες» κάποιου/ας!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Κριό τείνει να προσθέσει νέες φιλίες στην «ατζέντα» σου, με μια από αυτές να εξελίσσεται σε πολύ «δυνατή», από την άλλη πλευρά όμως θα υπάρξουν τριβές σε μια τρέχουσα φιλική σχέση σου, εξ αιτίας αυθαιρεσιών και αδόκιμων παρεμβάσεων.

Επιπλέον, η συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια θα έχει άμεσα αποτελέσματα, ο ενθουσιασμός, ωστόσο, θα καταλαγιάσει στην πορεία, οπότε… ό,τι προλάβεις! Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός προκαλεί αποκαλύψεις που σε ταράζουν, δεν αποκλείεται, ωστόσο, να μυηθείς και σε μια επαναστατική θεραπεία.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να επιστρατεύσεις τις δεξιότητές σου, ώστε να διεκπεραιώσεις μια σειρά από υποθέσεις, είτε επαγγελματικές είτε κοινωνικού χαρακτήρα, έχοντας απέναντί σου άτομα με διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων.

Παράλληλα, με τον Ουρανό να παίρνει… μπρος, δεν έχεις να φοβηθείςπαρά μόνο τον συντηρητικό εαυτό σου, εκείνον, δηλαδή, που αρνείται να αποδεχθεί πρόσωπα ή καταστάσεις που κινούνται έξω από ό,τι σου φαίνεται οικείο. Αν, λοιπόν, έρθεις σε επαφή με ένα άτομο ή μια ομάδα, που η διαφορετικότητά τους σε γοητεύει, μην… τρομάξεις!

 

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Κριό αναμένεται να εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, προσδίδοντάς σου μια αποφασιστικότητα, που άλλες φορές θα σε δικαιώσει κι άλλες θα προκαλέσει αναταραχή! Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να σου φέρει μια απροσδόκητη υποστήριξη από ένα ισχυρό πρόσωπο, που… δεν τα συνηθίζει αυτά!

Επιπλέον, σε ωθεί να αναδείξεις τη διαφορετικότητά σου, ξεκινώντας ίσως από την εξωτερική σου εμφάνιση, πρόσεξε όμως πού και πώς απευθύνεσαι, αφού απέναντι σε «νορμάλ» άτομα, που ακολουθούν και αναπαράγουν στερεότυπα, δεν έχεις… τύχη!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό δίνει άλλον «αέρα» στην οικονομική πολιτική σου και ίσως γίνεις πολύ πιο διεκδικητικός/η, προς μεγάλη… έκπληξη όσων σε είχαν συνηθίσει αλλιώς. Αν, μάλιστα, πάρεις ένα ρίσκο που δε συνηθίζεις, θα βγεις σίγουρα κερδισμένος/η.

Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να εγκαταλείψεις ένα μέρος των «απαράβατων» κανόνων σου και να είσαι πιο ανοικτός/η στη διαφορετικότητα, ώστε να μην προκληθούν παρεξηγήσεις. Επιπλέον, ενδέχεται να κάνεις ένα έκτακτο ταξίδι ή να μυηθείς σε ένα πεδίο επιστημονικής γνώσης, που θα σου δώσει πολλές εξηγήσεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη απέναντί σου φέρνει στο προσκήνιο σχέσεις και συνεργασίεςκι επειδή η συνδρομή των άλλων στα σχέδιά σου είναι αποφασιστικής σημασίας, καλό είναι να τους έχεις από κοντά, έστω κι αν υποπέσουν σε κάποια «φάουλ» στη συμπεριφορά!

Παράλληλα και με τον Ουρανό να «κάνει παιχνίδι», είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποδεχθείς αλλαγές που θα συμβάλλουν στην κοινωνική και οικονομική πρόοδό σου, όσο κι αν κάποιος/α γύρω σου αντιδρά φοβούμενος/η πως με τις νέες επιλογές σου θα χάσει τη… βολή του! Επιπλέον, δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή «εξεζητημένο».

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να διεκπεραιώσεις άμεσα μια σειρά από εργασίες, καλύτερα όμως να το πράξεις μόνος/η σου, αφού όπως λέει ο λαός «όποιος έχει τα γένια, έχει και χτένια»! Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να εκφράσεις τις πιο ιδιαίτερες κλίσεις σου, που απευθύνονται σε ένα πιο «ειδικό» κοινό.

Αντίθετα, αν κινηθείς συμβατικά μπορεί να συναντήσεις απροσδόκητες αντιδράσεις. Επιπλέον, ίσως να δημιουργηθεί ένα απροσδόκητο ρήγμα σε μια τρέχουσα συνεργασία σου, την ίδια στιγμή όμως θα βρεθείς κοντά σε μια νέα, που μάλιστα… φάνταζε απίθανη!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Κριό προσδίδει μια αμεσότητα στην δημιουργική «φλόγα» σου και σε κάνει πιο… παιχνιδιάρη/α, αλλά από την άλλη πλευρά μπορεί να φέρει και «τριβές» ή παρεξηγήσεις με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Αν, μάλιστα, έχεις παιδιά, θα… τρομάξεις να τα «συμμαζέψεις»!

Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός ενδέχεται να συμβάλλει σε ένα σπάσιμο της ρουτίνας στο εργασιακό σου περιβάλλον κι αν ψάχνεις για κάτι νέο, που θα σε «απελευθερώσει» από δεσμεύσεις, θα έχεις τις ευκαιρίες σου. Αν όμως επιζητάς την… ησυχία σου, τότε μάλλον δε θα την βρεις!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Κριό στρέφει την προσοχή σου σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου, όπου δεν αποκλείεται να υπάρξουν καταστάσεις που θα σε αναστατώσουν προσωρινά. Ίσως όμως και… αφορμής δοθείσης να γίνουν πράγματα που καθυστερούσαν για καιρό!

Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε φέρνει πολύ πιο κοντά με τους «ξένους», παρά με τους «δικούς» σου ανθρώπους, σίγουρα όμως χρειάζεσαι μια αλλαγή τέτοιου τύπου, αφού στην πράξη θα σε βοηθήσει να ανανεωθείς. Επιπλέον, ενδέχεται να «γευθείς» κάτι νέο ή πρωτότυπο στα προσωπικά σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό «ζωηρεύει» την καθημερινότητά σου με επαφές και μετακινήσεις, οι οποίες, ωστόσο, δε θα είναι πάντα «ειρηνικές», αφού η «θέρμη» περισσεύει. Επιπλέον, σε ωθεί να «ξεσκονίσεις» τις γνώσεις σου ή να κάνεις εντατικά μαθήματα.

Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να προβείς σε αλλαγές που θα ανανεώσουν τον χώρο σου, ίσως όμως να αποκτήσεις και κάτι που θα γίνει η αφορμή αυτής της ανανέωσης. Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες αποκαλύψεις που θα σε «σοκάρουν» και θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σου προς ένα οικείο σου πρόσωπο.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να αποκτήσεις κάτι που πάντα ήθελες, ανεξάρτητα από το πόσο θα σου στοιχίσει κι ίσως τελικά να «εξοκείλει» ο ισολογισμός σου για ένα… καπρίτσιο! Από την άλλη πλευρά όμως, θα έχεις και ανέλπιστα έσοδα.

Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός «φρεσκάρει» την καθημερινότητά σουκαι σε καλεί να ανανεωθείς κι εσύ, συμβαδίζοντας με τα… περίεργα που σου συμβαίνουν και υιοθετώντας ένα νέο τρόπο ζωής. Αν όμως διαπνέεσαι από ένα συντηρητικό πνεύμα ή θεωρείς τα πράγματα ως δεδομένα, τότε πιθανόν να εκπλαγείς δυσάρεστα από τα δρώμενα.

 

Γιάννης Ριζόπουλος