Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο και μέσα στο… σωρό θα βρεις σίγουρα και πρόσωπα, με τα οποία μοιράζεστε κοινά οράματα, ίσως, μάλιστα, δρομολογηθεί και ένα συλλογικό εγχείρημα. Παράλληλα και η Δήμητρα στον Ζυγό καθιστά βασική προτεραιότητά σου την δικτύωση και τις δημόσιες σχέσεις σου, αφού μέσω αυτών πολλά πράγματα θα γίνουν ευκολότερα για σένα και στον οικονομικό τομέα.

Φαίνεται, δε, πως μια επίσημη συμφωνία ή μια νομική πράξη θα σου δώσει το «ΟΚ» για να προχωρήσεις και να δημοσιοποιήσεις τα σχέδιά σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να αναλάβεις ξεχωριστές, όσο και… ασυνήθιστες για σένα πρωτοβουλίες, έστω κι αν σε πρώτη φάση χρειαστεί να αποκρούσεις θέσεις που αντίκεινται στις δικές σου. Ίσως, μάλιστα, οι ποικίλες «κόντρες» να σου βγουν τελικά σε καλό, παρότι θα «ξεβολευτείς»!

Παράλληλα, στα εργασιακά σου, η Δήμητρα στον Ζυγό «δουλεύει» για σένα και δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις τα «κονέ» σου. Δεν αποκλείεται, δε, να πετύχεις μια συμφωνία ή ρύθμιση που σου λύνει τα χέρια, ενώ ανάλογα θετικές είναι και οι προοπτικές για να βρεις μια δουλειά, που σε εκφράζει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να συμβάλλει σε ένα «πικάντικο» ταξίδι, αλλά και συνολικά στην αύξηση των επαφών και των μετακινήσεών σου προς… κάθε κατεύθυνση! Επιπλέον, είναι πιθανό να μυηθείς σε ένα ιδιαίτερο γνωστικό αντικείμενο.

Παράλληλα, η ημέρα προσφέρεται για να αναδείξεις το έργο και την προσωπικότητά σου, ίσως, μάλιστα, λάβεις τα εύσημα για ένα εγχείρημα σου. Ακόμα, με την Δήμητρα στον Ζυγό, ενδέχεται να συναντηθείς με άτομα που θα συμβάλλουν θετικά σε μια προσωπική σου υπόθεση ή να επισημοποιήσεις μια συμφωνία.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει νέα δεδομένα στα οικονομικά σου κι από πλευράς σου θα πρέπει να… αλλάξεις τακτική, αφού τα χρήματά σου θα «αβγατίσουν», αν ξεπεράσεις την ανασφάλειά σου και επιχειρήσεις το «αδιανόητο»! Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή «εξεζητημένο».

Παράλληλα, η Δήμητρα στον Ζυγό σε καλεί να «ανοίξεις» το σπίτι σου, δεν αποκλείεται όμως να βρεθείς εσύ σε μια ανάλογη εκδήλωση «εκτός έδρας» παρέα με αγαπημένα σου πρόσωπα. Ακόμα, ενδέχεται να βρεις τις «άκρες» σου σε ζητήματα που αφορούν τα περιουσιακά ή τη δόμηση.

 

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη απέναντί σου σε φέρνει κοντά σε αξιοσημείωτα πρόσωπα. Συνάμα, βέβαια, πριμοδοτεί μια αστάθεια στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου, ίσως, μάλιστα, προς στιγμή εκνευριστείς, εξ αιτίας συμπεριφορών ή αντιδράσεων των άλλων, κάτι όμως που δεν πρέπει να σε πτοήσει, αφού τελικά οι διαβουλεύσεις και οι «ζυμώσεις» θα σε ευνοήσουν!

Παράλληλα, με την Δήμητρα στο Ζυγό οι δημόσιες σχέσεις σου βελτιώνονται και δεν αποκλείεται η παρουσία σου σε μια κοινωνική εκδήλωση να γίνει αφορμή για να δοθούν λύσεις σε νομικά ή περιουσιακά θέματα που σε απασχολούν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο ενδέχεται να δημιουργήσει μια κάποια αναστάτωση ή αβεβαιότητα στα εργασιακά σου, αλλά τελικά θα διαπιστώσεις ότι έγινε πολύ κακό για το τίποτα, ίσως, μάλιστα, ωφεληθείς τελικά από τις συγκυρίες, αφού είσαι εκείνος/η που θα δώσει λύσεις, ανεβάζοντας την αξία των «μετοχών» σου!

Παράλληλα, η Δήμητρα στον Ζυγό σε ωθεί να κάνεις μια έρευνα αγοράς, προκειμένου να πετύχεις το καλύτερο για σένα, ιδιαίτερα σε σχέση με την απόκτηση μέσων που διευκολύνουν την καθημερινότητά σου ή την πρόθεσή σου να ξεκινήσεις έναν νέο κύκλο σπουδών.

 

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει συναισθηματικά «σκαμπανεβάσματα» και επιπλέον διλήμματα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, αν όμως δεν πάρεις τα πράγματα και τόσο στα… σοβαρά και τα αφήσεις να «κυλήσουν», σύντομα θα επανέλθουν στο… πρότερο σημείο τους!

Παράλληλα, η Δήμητρα στο ζώδιό σου σε ωθεί να επισημοποιήσεις μια ρύθμιση ή συμφωνία, που έχει και οικονομική διάσταση, αλλά και να προβληθείς-διαφημιστείς προς τα έξω, έχοντας εξασφαλίσει το κατάλληλο δίκτυο υποστήριξης. Ακόμα, το στιλ και η προσωπική γοητεία σου μπορούν να ανοίξουν εύκολα «πόρτες».

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε παραπέμπει σε μεταβολές στο σπίτι ή το οικογενειακό σου περιβάλλον, κάτι που σίγουρα θα σε «ξεβολέψει», από την άλλη πλευρά όμως θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάποιες αλλαγές που είχες από καιρό στο μυαλό σου.

Παράλληλα, με την Δήμητρα στον Ζυγό μια παρασκηνιακή συμφωνίαμπορεί να σε ωφελήσει πολλαπλά, ενώ αναμένεται να μάθεις κι ένα «πολύτιμο» μυστικό. Επιπλέον, θα σου δοθούν εναλλακτικές σε θέματα υγείας ή διατροφής, μέσω ατόμων, που ξέρουν πολλά γύρω από το θέμα σου και έχουν κομβικές γνωριμίες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο αναμένεται να αυξήσει τις επαφές σου, ενώ ένα μικρό ταξίδι θα σου προσφέρει το «αλατοπίπερο» που σου λείπει! Φρόντισε, ωστόσο, να μην χάσεις όλο τον χρόνο σου με συζητήσεις «περί ανέμων και υδάτων», αλλά να επικεντρωθείς σε εκείνα που έχουν πραγματική αξία για σένα, ξεκινώντας από την επιμόρφωσή σου.

Παράλληλα, η Δήμητρα στον Ζυγό σε βοηθά να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου με πρόσωπα που ξεχωρίζουν στον τομέα τους και δεν αποκλείεται να συνάψεις μια σημαντική συνεργασία ή συμφωνία που θα διευρύνει και τις επαγγελματικές προοπτικές σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σου φέρνει μη αναμενόμενα έσοδα, από την άλλη πλευρά όμως σε κάνει λιγότερο εγκρατή κι… επειδή το χρήμα πρέπει να «γυρίζει», δεν αποκλείεται τελικά να τα ξοδέψεις όλα, προκειμένου να ικανοποιήσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου.

Παράλληλα, με την Δήμητρα στον Ζυγό οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να προωθήσεις οτιδήποτε σε «ανεβάζει» στα μάτια της κοινωνίας, όπως και να έρθεις σε επαφή με «ισχυρούς» κύκλους που θα μπορούσαν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στις υποθέσεις σου. Επιπλέον, μια νομική υπόθεση εξελίσσεται υπέρ σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου ενεργοποιεί το αιρετικό «δαιμόνιό» σου και την τάση σου να διαφοροποιείσαι από τη μάζα, όμως όχι μόνο δεν πρέπει να ανησυχείς για τη συνέχεια, αλλά αντίθετα να επιδείξεις τον καλύτερο εαυτό σου, όντας/ούσα βέβαιος/α ότι οι… παράξενες εμπνεύσεις σου θα «πιάσουν τόπο».

Παράλληλα, η Δήμητρα στον Ζυγό σε καλεί να «ξεπορτίσεις» ή να ταξιδέψεις, αφού -μεταξύ άλλων- θα συναντήσεις και «διακεκριμένα» άτομα, με τα οποία θα υπάρξει και συνέχεια μέσα από μια επαγγελματική πρόταση ή συμφωνία. Επιπλέον, καλείσαι να προβάλεις το έργο σου.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο προσδίδει μια αστάθεια στην υγεία σου, γι’ αυτό μην πας γυρεύοντας με επιλογές που την ταλαιπωρούν. Επιπλέον, κάνε σωστή κατανομή των δυνάμεών σου, ώστε να μην εξαντληθείς κι αν νοιώσεις την ανάγκη να απομονωθείς για λίγο, μη διστάσεις να το πράξεις, αφού έτσι θα φορτώσεις τις «μπαταρίες» σου και αύριο θα είσαι έτοιμος/η για όλα!

Παράλληλα, η Δήμητρα στον Ζυγό σε βοηθά να διευθετήσεις μια σειρά από ζητήματα σχετικά με τα οικονομικά σου, μέσα από γόνιμες διαμεσολαβήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις χρήματα ή προϊόντα από το εξωτερικό.

 

Γιάννης Ριζόπουλος