Απάντηση περιφερειακού συμβούλου σχετικά με το σχόλιο μας

 

«Το πρωί δουλεύουμε Αλέξανδρε, δεν είμαστε πάντα σε θέση να σηκώσουμε τηλέφωνα»

 

Και ξαφνικά ο εν λόγω Περιφερειακός Σύμβουλος της Ξάνθης, σε μία προσπάθεια να μας πει αυτό που θέλει να μας πει εξ αιτίας του σχολίου μας που λέει ότι έπεσε «περονόσπορος» στους Περιφερειακούς Συμβούλους της Ξάνθης και δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα μετά την συνάντηση με τον Αυγενάκη για να ενημερώσουν μέσω των δημοσιογράφων το τι διημείφθη στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς, κρατώντας στην «τσίτα» εκατοντάδες ψηφοφόρους της ΝΔ στην Περιφέρεια.

https://www.xanthitimes.gr/2018/10/18/apokleistiko-topo-sta-niata-apo-tsiakirogloy-den-tha-einai-ypopsifios-kai-alla-quot-mantata-quot-quot-peronosporos-quot-quot-ston-antiperifereiarchi-xanthis-k-zagnaferi-kai-stoy-ypoloipoys-perifereiak/

Η δική μας απάντηση είναι. Αγαπητέ κύριε Περιφερειακέ Σύμβουλε. Επειδή γνωρίζεις ότι το τηλέφωνο μας είναι ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο, άρα θα μπορούσε να μας καλέσεις πίσω την ώρα που θα τελείωνε η δουλειά σου όπως το έχεις κάνει άπειρες φορές στα πολλά χρόνια που εσύ παλεύεις από το μετερίζι του πολιτικού για το καλό του τόπου και εγώ μέσα από τα γραφόμενα μου.

Άρα κουβέντες του τύπου εγώ εκείνη την ώρα είχα δουλειά και «έγραψα» -που, δεν έχει σημασία – το τηλέφωνό σου για να σε πάρω αργότερα, ακούγονται το λιγότερο «βερεσέ».

Άρα αγαπητέ Περιφερειακέ Σύμβουλε, σε έναν που γνωρίζει αρκετά καλά κάποιους πολιτικούς, όπως καλή ώρα εγώ εσένα και εσύ εμένα,  θα ήταν καλό να μην λέμε ψέματα αναμεταξύ μας. Αυτό  γίνετε μια κακιά συνήθεια που μπορεί να είναι  κακό για την ενημέρωση των πολιτών.

Πέρα από εκεί, δικαίωμα του πολιτικού είναι να μην μιλάει στον δημοσιογράφο, αλλά και δικαίωμα του δημοσιογράφου είναι να αναφέρει σχετικά με τις φοβίες για το πολιτικό μέλλων, των πολιτικών της περιοχής, όταν οι πολιτικοί αρνούνται την επίσημη και υπεύθυνη ενημέρωση των πολιτών μέσω των δημοσιογράφων.

Εκτός πια και αν η εργασία σου αγαπητέ Περιφερειακέ Σύμβουλε, κράτησε 24 ώρες, πράγμα που εύχομαι μιας και εργάζεσαι στον ιδιωτικό τομέα ως επιστήμων.

Κατά τα άλλα, καλά κρασά.

Με απεριόριστη εκτίμηση

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ