Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε ωθεί να «πάρεις πάνω σου» ένα κοινωνικό ή συλλογικό ζήτημα, ωστόσο, η πρωτοβουλία σου μπορεί να συναντήσει ισχυρές αντιδράσεις, ιδιαίτερα στους κόλπους φίλων και γνωστών, που έχουν διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων και θεωρούν ότι θα έπρεπε τουλάχιστον να τους ρωτήσεις.

Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε φέρνει ενώπιον καταστάσεων που η αντιμετώπισή τους υπερβαίνει τις δυνατότητές σου, εκτός πια κι αν μιμούμενος/η τους ανταγωνιστές σου, υιοθετήσεις κι εσύ πρακτικές υπονόμευσης και χειραγώγησης.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Σελήνη στον Υδροχόο, ισχύει για σένα το «μοναχός σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα», αφού ένα πρόσωπο, που «έχει λόγο» στη ζωή σου, διαφωνεί με τον τρόπο που χειρίζεσαι τα πράγματα κι ίσως τελικά δεν αποφύγεις μια «ηχηρή» σύγκρουση. Αν μπορείς, λοιπόν, κάνε αυτό που σου «βγαίνει», χωρίς να εμπλέξεις άλλους.

Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον 9ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να είσαι πιο καχύποπτος/η σε σχέση με το τι υπογράφεις ή που κινείσαι, ως «απάντηση» όμως έχεις τη δυνατότητα να εντρυφήσεις σε έργα θρίλερ, ώστε να τα ζήσεις «υπερβατικά» κι όχι επί προσωπικού!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Υδροχόο ρίχνει… μπανανόφλουδες στο πέρασμά σου και ναι μεν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου θα ενταθούν, πρόσεξε όμως, μήπως από βιασύνη ή επιπολαιότητα, τελικά έχεις τα αντίθετα από αυτά που επιθυμείς! Από την άλλη πλευρά βέβαια ο εντατικός ρυθμός σου θα έχει γόνιμα αποτελέσματα στην επιμόρφωσή σου ή την εκμάθηση μιας τεχνικής.

Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον 8ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να είσαι πολύ επιφυλακτικός/η απέναντι σε μια πρόταση οικονομικού περιεχομένου, αφού είναι πιθανό να γίνεται εκ του πονηρού ή να κρύβει μελλοντικές παγίδες. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, να λάβεις και μια κληρονομιά ή μια αποζημίωση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε ωθεί να προστατέψεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν επιβουλές, αλλά και από έντονες δικές σου επιθυμίες, που θα σε αφήσουν «ρέστο/η»! Από την άλλη πλευρά όμως, αν πάρεις κάποιο οικονομικό ή επενδυτικό ρίσκο, μάλλον θα «σου βγει».

Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον 7ο ηλιακό σου οίκο σου επισημαίνει ότι οι όροι μιας συνεργασίας και οι προθέσεις των άλλων απέναντί σου θέλουν περισσότερο «ψάξιμο». Επιπλέον, σε κάνει πιο επιρρεπή σε έντονα πάθη, που αδυνατίζουν την κρίση σου, είτε πρόκειται για τα προσωπικά σου είτε για τον τρόπο ζωής σου.

 

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Υδροχόο εντατικοποιεί τους ρυθμούς σου και πάνω στη «φούρια» σου ενδεχομένως να συμβούν πολλά, από το να «σπάσεις» μια συνεργασία που σε έχει φτάσει στα όριά σου, μέχρι και «άτσαλοι» χειρισμοί, που μπορεί να απειλήσουν ακόμα και τη σωματική σου ακεραιότητα.

Παράλληλα ο Πλούτωνας στον 6ο ηλιακό οίκο σου παραπέμπει σε υπόγειες διεργασίες στη δουλειά σου κι όχι τόσο με επαγγελματικά κριτήρια, αλλά με προσωπικά. Επιπλέον, είναι σκόπιμο να αποφύγεις διατροφικές καταχρήσεις και οτιδήποτε ανθυγιεινό, τσεκάροντας τα είδη που καταναλώνεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Σελήνη στον Υδροχόο να «στοχεύει» την υγεία σου, οφείλεις κατ’ αρχάς να προστατεύσεις τον εαυτό σου από… υποψήφια καψίματα, πρηξίματα και άλλα μικρά ατυχήματα. Επιπλέον, στη δουλειά σου είναι εύκολο να ξεσπάσουν ανταγωνισμοί.

Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να κινηθείς στα όρια του απόλυτου, δραματοποιώντας στο έπακρο προσωπικές καταστάσεις κι ίσως κάποια στιγμή χάσεις τον έλεγχο, προβαίνοντας σε ενέργειες που δεν σε… τιμούν! Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να πέσεις εσύ θύμα πρακτικών χειραγώγησης ή παρακολούθησης.

ΖΥΓΟΣ

Με την Σελήνη στον Υδροχόο είναι πολύ πιθανό θα βρεθείς σε… έξαψη, είτε δημιουργική είτε λόγω της συμπεριφοράς ή των επιλογών ενός αγαπημένου σου προσώπου, ίσως όμως όλα αυτά να είναι μια καλή αφορμή για να ξεκαθαρίσεις τις σχέσεις σου.

Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον 4ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να κάνεις ένα «ξεκαθάρισμα» στο σπίτι σου. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να ανακαλύψεις αντικείμενα που συνδέονται με ένα δυσάρεστο παρελθόν και -ευκαιρίας δοθείσης- να τα ξεφορτωθείς οριστικά. Κατά τα άλλα όμως, μπορεί να προκύψουν μίση και πάθη με αιτία τα περιουσιακά σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο ενδεχομένως να προκαλέσει μια αναστάτωσητόσο στην οικογενειακή, όσο και την επαγγελματική σου ζωή. Δεν αποκλείεται κιόλας να «ξεσπιτωθείς», εξ αιτίας κάποιων εργασιών ή μιας έκτακτης κατάστασης ή απλά να «τα τσουγκρίσεις» με τους οικείους σου.

Παράλληλα, μια είδηση μπορεί να επιβεβαιώσει τους φόβους σου, από την άλλη πλευρά όμως θα σου δώσει την ευκαιρία να «ξεκόψεις» με ένα άτομο που σου παίζει παιχνίδια. Επιπλέον, ο Πλούτωνας στον 3ο ηλιακό οίκο σου πιθανόν να συμβάλλει σε μια… περιπλάνηση στο άγνωστο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε θέλει πιο προσεκτικό/η στις μετακινήσεις σου, αφού ελλοχεύει ο κίνδυνος ατυχήματος, ενώ είναι πιθανό να πέσεις πάνω σε εντάσεις και καβγάδες, ιδιαίτερα στην περίπτωση που κάποιος/α μπλεχτεί στα πόδια σου.

Μπορείς, ωστόσο, να επιταχύνεις τους ρυθμούς, εκεί όπου η εμπειρία σου προσφέρει μια «ασπίδα προστασίας», αλλά και στις σπουδές σου. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον 2ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να απαλλαγείς από ό,τι δε χρειάζεσαι και να αποφύγεις τις κακοτοπιές ενός δανεισμού, που σίγουρα δεν θα μπορέσεις να εξυπηρετήσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να αναδείξει ένα οικονομικό ζήτημα, που πρέπει να λυθεί άμεσα, ίσως όμως να εντείνει και την καταναλωτική σου «μανία», με συνέπεια να εξανεμιστούν σε χρόνο… μηδέν οι οικονομίες σου. Σε κάθε περίπτωση πάντως, απόφυγε να αγοράσεις εύθραυστα ή ευαίσθητα προϊόντα.

Παράλληλα, ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε παρασύρει σε μάλλον αυτοκαταστροφικές επιλογές, που απορρέουν είτε από μια «απόγνωση» είτε από ένα ανεξέλεγκτο πάθος κι εδώ το μόνο αντίδοτο είναι το να κλείσεις εσπευσμένα τους λογαριασμούς σου με τον… κακό σου εαυτό!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να αναδείξει ένα οικονομικό ζήτημα, που πρέπει να λυθεί άμεσα, ίσως όμως να εντείνει και την καταναλωτική σου «μανία», με συνέπεια να εξανεμιστούν σε χρόνο… μηδέν οι οικονομίες σου. Σε κάθε περίπτωση πάντως, απόφυγε να αγοράσεις εύθραυστα ή ευαίσθητα προϊόντα.

Παράλληλα, ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε παρασύρει σε μάλλον αυτοκαταστροφικές επιλογές, που απορρέουν είτε από μια «απόγνωση» είτε από ένα ανεξέλεγκτο πάθος κι εδώ το μόνο αντίδοτο είναι το να κλείσεις εσπευσμένα τους λογαριασμούς σου με τον… κακό σου εαυτό!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Με την Σελήνη στον Υδροχόο, το πρώτο που θα πρέπει να προσέξεις είναι η υγεία και οι διάφοροι «βαλτοί» ή επιπόλαιοι, που στο όνομα μιας «αλήθειας» λένε ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι, χωρίς να υπολογίζουν τις συνέπειες.

Παράλληλα, με τον Πλούτωνα στον 11ο ηλιακό οίκο σου φαίνεται ότι κάποιος/α φίλος/η θα αποπειραθεί να σε χειραγωγήσει ή να σε εκμεταλλευτεί, παρουσιάζοντας μια κατάσταση όπως τον/τη βολεύει κι όταν βέβαια αντιληφθείς περί τίνος πρόκειται, μη διστάσεις να «ξεκόψεις» οριστικά μαζί του/της. Τα ανάλογα ισχύουν δε και στην περίπτωση μιας συλλογικής προσπάθειας.