ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ

Π. Σταυρακάρας: «Ναι με τον Π. Λύρατζη αν «κατέβαινε» οργανωμένα υποψήφιος δήμαρχος»

 

Με αφορμή την συμμετοχή του Π. Σταυρακάρα στην «μάζωξη» του Σ. Μελισσόπουλου η xanthitimes.gr μίλησε με άνθρωπο του στενού του περιβάλλοντος στην προσπάθεια να πληροφορηθεί αν τελικά έγιναν συναντήσεις με τν Π. Λύρατζη με θέμα την κοινή κάθοδο τους στα αυτοδιοικητικά πράγματα του δήμου Ξάνθης.

Σύμφωνα με την πηγή μας από το πολύ στενό του περιβάλλον,  η συζήτηση μεταξύ του  Π. Σταυρακάρα και του Π. Λύρατζη είχε σαν αντικείμενο την συμμετοχή του πρώτου σε ένα σχήμα για την διεκδίκηση του δήμου Ξάνθης με επικεφαλής τον νυν πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού και στενό του συγγενή.

Σύμφωνα με το πολύ στενό του περιβάλλον του ο Π. Σταυρακάρας, επιβεβαίωσε κατ αρχήν την συνάντηση του με αντικείμενο την συζήτηση για την συμμετοχή του σε αυτοδιοικητικό σχήμα για την διεκδίκηση του δήμου Ξάνθης υπό τον Π. Λύρατζη υπό την προϋπόθεση ότι θα παρουσιαζόταν από την πλευρά του ένα οργανωμένο πολιτικό σχήμα. Από την στιγμή όμως που ο Π. Λύρατζης δεν παρουσιάζει αυτό το επιθυμητό σχήμα, ο ίδιος παραμένει στην αρχική του επιλογή που είναι το πολιτικό σχήμα του Σ. Μελισσόπουλου.

Το συμπέρασμα που συνάγετε από την συνομιλία μας με άτομο από το πολύ στενό του περιβάλλον του κ. Σταυρακάρα, είναι ότι εάν ο Π. Λύρατζης έκανε επίσημα πρόταση στον Π. Σταυρακάρα και είχε έτοιμο σχήμα να διεκδικήσει τον δήμο, τότε ναι, θα ήταν μαζί του. Προς το παρών όμως, μένει στο άρμα του Σ. Μελισσόπουλου γιατί πιστεύει ότι ο Σ. Μελισσόπουλος έχει όλα τα εχέγγυα να φέρει το καλλίτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον δήμο της Ξάνθης.