Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η αντίθεση Ήλιου-Έριδας σε βοηθά να πετύχεις μια επαγγελματική συμφωνία από την οποία μπορείς να κερδίσεις, αν κινηθείς ρεαλιστικά και βάλεις στην άκρη τους… περιττούς συναισθηματισμούς! Επιπλέον, καλείσαι να ασχοληθείς με όλες εκείνες τις λεπτομέρειες που «κάνουν τη διαφορά».

Παράλληλα, ο Χείρωνας στους Ιχθύς επηρεάζει τα εργασιακά σου, αναδεικνύοντας θέματα που όλοι θεωρούσαν λυμένα αλλά… δεν είναι! Ακόμα, οφείλεις να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στην υγεία και την διατροφή σου, ώστε να μην υποτροπιάσει ένα παλιό πρόβλημά σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η αντίθεση Ήλιου-Έριδας σε καλεί να διευθετήσεις μια σειρά από πρακτικά ζητήματα με τη μεσολάβηση κάποιων ειδικών, στην περίπτωση που δεν… κατέχεις το αντικείμενο! Μπορεί βέβαια και να ξοδευτείς για ένα θέμα που αφορά στην υγεία σου -είτε πρόκειται για επίσκεψη είτε για εξετάσεις- ή για να προμηθευτείς εργαλεία και εξοπλισμό, ώστε να γίνουν οι δουλειές σου πιο επαγγελματικά.

Παράλληλα, ο Χείρωνας στους Ιχθύς αναβιώνει παρέες και ενδιαφέροντα του παρελθόντος, ενώ δεν αποκλείεται να ενταχθείς ή να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με παραδοσιακό «χρώμα».

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αντίθεση Ήλιου-Έριδας σε βοηθά να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου με χρήσιμα άτομα κι αν δεν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις ως προς την διασκέδασή σου, όλα θα κυλήσουν ομαλά. Αν όμως… ονειρεύεσαι ξέφρενα γλέντια, τότε μια «ασήμαντη λεπτομέρεια» μπορεί να τα χαλάσει όλα!

Παράλληλα, ο Χείρωνας στους Ιχθύς σε ωθεί να ακολουθήσεις τα πεπραγμένα των… προγόνων σου, ίσως όμως όλο αυτό να έχει να κάνει και με δεσμεύσεις ή εξαρτήσεις που δεν «σηκώνει» ο οργανισμός σου! Επιπλέον καλείσαι να πάρεις τις αποφάσεις σου για ένα περιουσιακό θέμα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την αντίθεση Ήλιου-Έριδας οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να διευθετήσεις λεπτομέρειες και αρμοδιότητες σχετικές με τη δουλειά σου, ενώ είναι πιθανό να προβείς σε τεχνικές εργασίες στον χώρο σου, βάζοντας σε μια τάξη τα πράγματα, ίσως, μάλιστα, βρεις κάτι κρυμμένο, που «σου λύνει τα χέρια».

Παράλληλα, με τον Χείρωνα στους Ιχθύς να ενισχύει την τάση σου να ασχολείσαι με το παρελθόν, ενδέχεται να ξαναβρεθείς με παλιούς γνώριμους ή να βρεθείς σε ένα μέρος που σου θυμίζει πολλά, αλλά και να μυηθείς σε μια γνώση που η καταγωγή της χάνεται στα βάθη της Ιστορίας.

 

ΛΕΩΝ

Μια γνωριμία μπορεί να συμβάλλει θετικά στα επαγγελματικά σχέδιά σου, οπότε μη διστάσεις να «μπεις στο ψητό». Επιπλέον, η αντίθεση Ήλιου-Έριδας σε παραπέμπει σε εργασίες τακτοποίησης και εξονυχιστικού ελέγχου, είτε αυτό αναφέρεται στον εξοπλισμό σου είτε στα αρχεία σου στον υπολογιστή και το διαδίκτυο.

Παράλληλα, ο Χείρωνας στους Ιχθύς σε παραπέμπει σε οικονομικές εξελίξεις και φαίνεται πως θα κληθείς να ασχοληθείς με μια υπόθεση του παρελθόντος, προκειμένου να απαλλαγείς οριστικά από ανεπιθύμητες δεσμεύσεις ή κάποιες οφειλές-υποχρεώσεις που σε αγχώνουν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την αντίθεση Ήλιου-Έριδας να σε… πριμοδοτεί, η ημέρα προσφέρεται για να τακτοποιήσεις πολλές από τις υποθέσεις σου αλλά και να συναντηθείς με πρόσωπα που μπορεί να σου φανούν χρήσιμα σε μια προσωπική ή επαγγελματική σου υπόθεση. Επιπλέον, μπορεί να ασχοληθείς περισσότερο με οικονομικά ζητήματα, πλαισιωμένος/η από ειδικούς γνώστες.

Παράλληλα, ο Χείρωνας στους Ιχθύς σε φέρνει κοντά σε άτομα «σοφά» ή μεγαλύτερης ηλικίας που σίγουρα έχουν να σου διηγηθούν πολλά, ενώ δεν αποκλείεται να αναβιώσει και μια παλιά συνεργασία σου.

ΖΥΓΟΣ

Η αντίθεση Ήλιου-Έριδας αναδεικνύει τις πιο χρήσιμες και πρακτικές πλευρές σου, κάτι που θα παίξει τον ρόλο του στη διευθέτηση θεμάτων, στα οποία η λεπτομέρεια «μετράει», είτε πρόκειται για το ντύσιμο και το φέρσιμό σου είτε για εργασιακά ζητήματα. Επιπλέον, είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με ειδικούς επιστήμονες ή τεχνικούς.

Παράλληλα βέβαια, ο Χείρωνας στους Ιχθύς ενδέχεται να σε… ενοχλήσει με ένα θέμα υγείας που σε είχε απασχολήσει και στο παρελθόν κι αν δε θες να συνεχίσεις να πληρώνεις παλιές αμαρτίες, θα πρέπει να διερευνήσεις τα ψυχικά αίτια αυτής της «ανωμαλίας».

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια συμφωνία ή συνεννόηση στο παρασκήνιο μπορεί να σε ωφελήσει τόσο οικονομικά όσο και επαγγελματικά. Επιπλέον όμως, η αντίθεση Ήλιου-Έριδας σε παραπέμπει είτε σε ένα «τσεκ απ» για την υγεία σου είτε σε ένα σέρβις στον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς, ώστε να είσαι καθ’ όλα έτοιμος/η!

Παράλληλα, ο Χείρωνας στους Ιχθύς σε φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, με τις συγκινήσεις να «φουντώνουν» αυτό όμως δεν είναι μόνο για… καλό, αφού θα επανέλθουν στο προσκήνιο κάποιες «αμαρτίες» του παρελθόντος, διαταράσσοντας το όλο κλίμα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αντίθεση Ήλιου-Έριδας σου «κόβει» κάπως τον ενθουσιασμό και τα πολλά… λόγια, αφού θα χρειαστεί να δείξεις την εκτίμηση και το ενδιαφέρον σου με πρακτικό τρόπο. Το ανάλογο, ωστόσο, θα συμβεί και από την πλευρά των φίλων σου, ίσως, μάλιστα, οργανώσετε από κοινού ένα συλλογικό εγχείρημα.

Παράλληλα, ο Χείρωνας στους Ιχθύς μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο κληρονομικά και περιουσιακά θέματα, με σκοπό την ανεύρεση μιας κοινά αποδεκτής λύσης κι εδώ είναι που πρέπει να κινηθείς με βάση τα συμφέροντα κι όχι τα συναισθήματά σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αντίθεση Ήλιου-Έριδας συμβάλλει στην επαγγελματική δικτύωσή σου, ίσως, μάλιστα, υιοθετήσεις κάποιες πρακτικές συμβουλές που θα σου απλουστεύσουν τη ζωή. Επιπλέον η συνδρομή της σύγχρονης τεχνολογίας στις υποθέσεις σου μπορεί να αποδειχθεί καταλυτική.

Παράλληλα, ο Χείρωνας στους Ιχθύς σε ωθεί να κάνεις ένα ταξίδι για να βρεις τις ρίζες σου, πρόσεξε, ωστόσο, μήπως εγκλωβιστείς κάπου, είτε μεταφορικά (δηλαδή συναισθηματικά) είτε κυριολεκτικά! Μπορείς βέβαια να επικεντρωθείς με μεγαλύτερη… ασφάλεια σε διαβάσματα ή ιστορικές μελέτες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εναρμονισμένη… πλήρως με την εγκεφαλικότητά σου, η αντίθεση Ήλιου-Έριδας «δουλεύει» για σένα κι είναι στο χέρι σου να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις, κάνοντας συγκεκριμένες κινήσεις που μπορεί να σε ωφελήσουν είτε άμεσα είτε έμμεσα. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται η απόκτηση σύγχρονου εξοπλισμού και μια επαφή με άτομο ή φορέα του εξωτερικού.

Παράλληλα, ο Χείρωνας στους Ιχθύς σε καλεί να ξαναδείς μια παλιά οικονομική υπόθεσή σου που δεν έκλεισε εντελώς, ίσως όμως και να σου επιστραφούν χρήματα ή να βρεις ένα παλαιό αντικείμενο αξίας.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η αντίθεση Ήλιου-Έριδας θα σε βοηθήσει να βάλεις σε μια τάξη τις ανάγκες και συνολικά τα οικονομικά σου, ίσως, μάλιστα, χρειαστεί η συνδρομή και κάποιων ειδικών επί του θέματος. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να προσαρμοστείς σε μια πραγματικότητα όπου «μετράνε» κυρίως οι λεπτομέρειες κι όχι το πόσο καλός είσαι στο να… διαφεύγεις!

Παράλληλα, ο Χείρωνας στο ζώδιό σου μπορεί να σε «βυθίσει» σε μια ανασκόπηση σχετικά με το τι έγινε ή δεν έγινε στο παρελθόν, πρόσεξε, ωστόσο, μην «κολλήσεις» άσχημα, αφού συναισθηματικά δεν είσαι σε «ισορροπημένη» φάση.

 

Γιάννης Ριζόπουλος