Αναρωτιέται στην σελίδα του στο facebook o Χ. Ιωαννίδης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, αν η γέφυρα στην φωτογραφία που ο ίδιος ποστ άρει διερωτόμενος αν θα πέσει ή όχι. Χαρακτηριστικά γράφει:

“Θα πέσει δεν θα πέσει.
Πότε θα πέσει;;
Η διπλανή ( οχημάτων) έπεσε πριν ένα χρόνο, ευθύνες κανείς.
Μελέτες σε δέκα χρόνια.
Καλό βράδυ”.

Η εν λόγω γέφυρα που ο κ. Χ. Ιωαννίδης ποστάρει  στην σελίδα του facebook, είναι η γέφυρα που βρίσκεται μόλις ελάχιστες δεκάδες μέτρα νοτιότερα της γέφυρας αυτοκινήτων, του Ιάσμου που έπεσε και ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα.

Αναλογιστείτε όμως αν η γέφυρα που εικονίζεται πέσει ή παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά του ποταμού και έχει πάνω της ένα τραίνο γεμάτο επιβάτες τι θα γίνει;

Άλλωστε δεν γίνεται πρώτη φορά αναφορά στην συγκεκριμένη γέφυρα του τραίνου.

Δυστυχώς για τον τόπο, όλοι οι Ελληνικοί πόροι έχουν “κλαπεί” από τα χέρια του Ελληνικού λαού εν ήδη “μαφιόζικων” χτυπημάτων ελέω μνημονίων με ότι αυτό σημαίνει για την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών και η αναφορά γίνεται για το ομιχλώδες τοπίο που επικρατεί στον ΟΣΕ από τότε που πουλήθηκε στους Ιταλούς έναντι πινακίου φακής. Ουδείς γνωρίζει πλέον αν στην πράξει υφίσταται ο ΟΣΕ.

Δυστυχώς για τον τόπο, ΟΣΕ, Περιφέρεια και δήμαρχος Ιάσμου, απλά νίπτουν τα χέρια τους περιμένοντας προφανώς να γίνει το μοιραίο και να χαθούν ανθρώπινες ζωές όταν αυτή η γέφυρα  – είναι βέβαιο- “παρασυρθεί” από τα ορμητικά νερά του ποταμού.

Πολύ σωστά επισημαίνει ο κ. Ιωαννίδης ότι η γέφυρα που έπεσε προ καιρού είναι έτσι όπως έπεσε και κανένας δεν κούνησε ούτε το δαχτυλάκι του για να την επισκευάσει ή έστω να βρεθεί ποιος φταίει και έπεσε η γέφυρα και ευτυχώς δεν πήρε μαζί της στο πέσιμο ανθρώπινες ζωές.

Ποιος όμως εγγυάται ότι αν πέσει η γέφυρα του τραίνου που βρίσκετε νοτιότερα μερικές δεκάδες μέτρα, με την εικόνα που παρουσιάζει ότι  δεν θα πάρει μαζί της στο πέσιμο και στον θάνατο αθώους και ανυποψίαστους επιβάτες της αμαξοστοιχίας;

Εμείς μηχανικοί δεν είμαστε,  όμως αυτά τα σημάδια φθοράς της γέφυρας μας ανησυχούν.

Αν δεν ανησυχούν τον ΟΣΕ, τότε όλα είναι καλώς καμωμένα. Αυτός κάτι παραπάνω θα ξέρει.