Σε μία πραγματική κόλαση πυρός, μετατράπηκε το ύψωμα ΑΕΤΟΣ, κατά την διεξαγωγή της χερσαίας συνιστώσας της τελικής φάσης της διακλαδικής στρατιωτικής άσκησης “Παρμενίων 2018”.

Για περισσότερα απ’ο 45 λεπτά, δυνάμεις του πεζικού, της αεροπορίας, του πυροβολικού και των τεθωρακισμένων, σφυροκοπούσαν το πεδίο βολής, στην προσπάθεια ανακατάληψης της περιοχής, σύμφωνα πάντα με το σχέδιο της άσκησης. Το θέαμα πραγματικά εντυπωσιακό, όπως άλλωστε κάθε χρονιά, σκόρπισε τον ενθουσιασμό σε όσους είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν την άσκηση, Στην τελική φάση του “παρμενιών 2018” την Κυβέρνηση εκπροσώπησαν ο Αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας,Πάνος Ρήγας και η Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά. Παρόντες μεταξύ άλλων ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, εκπρόσωποι της στρατιωτική ηγεσίας πολλών ξένων χωρών, βουλευτές, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, της Εκκλησίας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, θεσμικοί και φορείς.

Μετά το πέρας της άσκησης ακολούθησε η καθιερωμένη ξενάγηση στο χώρο και η παρουσίαση όλων των αρμάτων και όπλων που πήραν μέρος στην τελική φάση του “Παρμενιώνα 2018”.